Foto: Publicitātes foto

No šodienas visām vilcienu biļetēm, kuras tiks iegādātas internetā un mobilajās lietotnēs tiek piemērota 5% atlaide, informē uzņēmums "Pasažieru vilciens".

Mērķis ir mudināt pasažierus vēl aktīvāk izmantot iespēju vilcienu biļetes iegādāties elektroniski.

5% atlaide tiks piemērota visām vilcienu biļetēm, kuras šobrīd ir nopērkamas elektroniski – biļetei braucienam vienā virzienā, bagāžas biļetei, kā arī tām biļetēm, kurām jau tiek piemērotas citas atlaides, tai skaitā 3+ Ģimenes biļetei ar 50% vai 90% atlaidi, biļetei turp un atpakaļ, un bagāžas biļetei turp un atpakaļ.

Balstoties uz "Pasažieru vilciens" ierosinājumu, Sabiedriskā transporta padome iepriekš atbalstīta šādas jaunas lojalitātes programmas (elektronisko biļešu iegādei) ieviešana un atlaides 5 % apmērā piemērošana visām internetā un mobilajās lietotnēs pārdotajām AS "Pasažieru vilciens" elektroniskajām biļetēm.

Veicinot e-biļešu tirdzniecības pieaugumu, paredzam, ka mazināsies rindas pie "Pasažieru vilciena" biļešu kasēm un vienlaikus tiks optimizēti uzņēmuma izdevumi par vilciena biļešu tirdzniecību kasēs un vilcienos pie konduktoriem-kontrolieriem.

Tiek uzsvērts, ka "Pasažieru vilciena" klienti arvien biežāk vilciena biļeti izvēlas iegādāties e-vidē. Arī 2019. gada septiņos mēnešos elektroniski iegādāto biļešu skaits turpināja pieaug - "Pasažieru vilciena" mājaslapā, mobilajā lietotnē un izmantojot "Mobilly", ir nopirkti 1,06 miljoni vilcienu e-biļešu, kas ir par 63% vairāk, nekā līdzvērtīgā periodā pērn.

Šobrīd elektroniski tiek pārdoti 15% no kopējā vienreizējo biļešu apjoma.

"Pasažieru vilciens" ir vienīgais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus pa dzelzceļu visā Latvijas teritorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!