Foto: Publicitātes attēli
Šā gada pirmajā ceturksnī tiek plānots uzsākt četrzvaigžņu viesnīcas būvniecību netālu no lidostas "Rīga". Tā būs orientēta uz lidostas tranzīta pasažieriem.

"Šogad plānojam uzsākt jaunas viesnīcas būvniecību pie lidostas "Rīga" – "Loop Hotel". Šobrīd tas ir liels rāmis, karkass, ko esam nopirkuši. Tā vietā būs četru zvaigžņu viesnīca ar 220 numuriem, kas būs orientēta uz tranzīta pasažieriem," portālam "Delfi" atklāj lietuviešu daudzpakalpojumu aviācijas holdinga kompānijas "Avia Solutions Group" valdes loceklis Vigauds Ušacks (Vygaudas Ušackas). Jāatgādina, ka "Avia Solutions Group" pagājušajā gadā caur meitas sabiedrību iegādājās Latvijā bāzēto aviokompāniju "SmartLynx Airlines".

Viesnīcas būvniecību plānots uzsākt šā gada pirmajā ceturksnī un pabeigt nākamgad.

Mārupes novada mājaslapa liecina, ka "Loop Hotel" celtniecībai 2019. gada maijā ir izsniegta būvatļauja adresē "Kapteiņi".

Viesnīcai būs četri stāvi, kopējā zemes gabala platība ir ​12 340 m², liecina informācija arhitektu biroja "Kvites" mājaslapā. "Avia Solutions Group" norāda, ka būvnieks vēl nav zināms, jo šobrīd notiek iepirkums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!