Foto: Publicitātes foto
Ir nosvinēti spāru svētki daudzdzīvokļu projektam Purvciemā, Pūces ielā 19, iezīmējot apjomīgāko ēkas būvdarbu paveikšanu un projekta tuvošanos noslēgumam. Jaunajā piecstāvu dzīvojamā ēkā "Bonava Latvija" investēs piecus miljonus eiro, radot mājvietas līdz pat 160 cilvēkiem, informē uzņēmums.

"Ar gandrīz 60 000 iedzīvotāju Purvciems ir apdzīvotākais rajons Rīgā. Ērtās infrastruktūras un plašo zaļo zonu dēļ tas ir arī viens no iecienītākajiem galvaspilsētas rajoniem jaunas mājvietas meklētāju vidū, kurus no dzīvošanas Purvciemā bieži vien attur tam raksturīgais novecojošais dzīvojamais fonds. Attīstot tādus projektus kā Pūces ielu un Hausmaņa terases "Bonava Latvija" dod ieguldījumu Purvciema dzīvojamā fonda attīstībā un rada kvalitatīvas un labiekārtotas mājvietas iedzīvotājiem," saka "Bonava Latvija" attīstības projektu vadītājs Mikus Freimanis.

"Spāru svētkus daudzdzīvokļu projektā Pūces ielā 19 esam nosvinējuši septiņus mēnešus pēc būvniecības uzsākšanas," saka Freimanis. "Jau šobrīd – pusgadu pirms plānotās nodošanas ekspluatācijā – lielākā daļa dzīvokļu, 39 no kopumā 65, ir pārdoti. Par savu jauno mājvietu to izvēlējušās lielākoties jaunās ģimenes, kas dod priekšroku skandināvu vērtībām – kvalitātei, pārdomātam komfortam un funkcionalitātei, kā arī labiekārtotai un apzaļumotai apkārtējai videi par pieejamu cenu."

Pūces ielā 19 ir raksturīgi kompakti un pārdomāta plānojuma 1, 2, 3 un 4 istabu dzīvokļi ar jauno īpašnieku un potenciālo pircēju skatījumā būtisku pievienoto vērtību – katrā dzīvoklī ir balkons un individuāla noliktavas telpa mājas pagrabstāvā, kur novietot ikdienā neizmantotās mantas, lai atbrīvotu telpu dzīvojamā zonā. Tāpat ēkas 1. stāvā paredzēta speciāla telpa bērnu ratiņu un riteņu novietošanai. Pirmā stāva dzīvokļu īpašniekiem būs iespēja arī izbaudīt privātā dārziņa burvību.

Visi "Bonava Latvija" projekti tiek celti, paredzot vides labiekārtošanas darbus, tādējādi veicinot Rīgas kā sakārtotas pilsētvides attīstību. Arī Pūces ielā 19 piemājas teritorija tiks apzaļumota un labiekārtota ar piknika zonu – lapenīti, diviem bērnu rotaļu laukumiem un atpūtas zonām ar soliņiem. Pagalmā paredzēta vieta virszemes autostāvvietām, kā arī tiks piedāvātas virszemes autostāvvietas zem nojumes. Jaunais dzīvojamās ēkas projekts atrodas klusākajā Purvciema daļā, kam raksturīga mazāka apbūve un vairāk zaļo teritoriju.

"Bonava Latvija", attīstot projektus tādos Rīgas mikrorajonos kā Purvciems, Teika, Ķengarags, Šampēteris, Rīgas klusais centrs un Krasta ielas rajons, nodrošina mūsdienīgu un Rīgas iedzīvotājiem pieejamu alternatīvu novecojušajam dzīvojamajam fondam. Līdz gada nogalei celtniecības stadijā būs 705 dzīvokļi septiņos projektos, no kuriem līdz gada nogalei plānots pabeigt 475 dzīvokļu būvniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!