Foto: Publicitātes attēli
Nekustamo īpašumu attīstītājs "Bonava Latvija" pilnībā pabeidzis savu pirmo biznesa segmenta daudzdzīvokļu namu projektu "Hausmaņa terases" Purvciemā, Stirnu ielā 20. Kopumā divās mājās ir 84 dzīvokļi, kas nodrošinās mājvietu vairāk nekā 200 cilvēkiem, informē uzņēmums.

"Hausmaņa terasēs" ir 2 līdz 4 istabu dzīvokļi ar pilnu apdari, platībā no 46 līdz 83 m² ar plašiem balkoniem un katram dzīvoklim individuālu noliktavas telpu mājas pagrabstāvā mantu uzglabāšanai. Šajā projektā "Bonava" biznesa klases komforta koncepcija paredz dzīvokļos lielāku gaišuma un plašuma sajūtu, ko sniedz augstie griesti, lieli logi un plaši balkoni. Projekta dzīvokļos ir ierīkots arhitektonisks risinājums, kas ļauj apkures sistēmu iestrādāt grīdā, atbrīvojot telpās papildu vietu.

Dzīvojamā kompleksa pirmajā korpusā visiem mājas iedzīvotājiem ir pieejama koplietošanas jumta terase ar apkārtnes panorāmu. Savukārt namu pagalma teritorija ir apzaļumota un labiekārtota ar atpūtas zonām – grila vietām, atpūtas soliņiem un diviem bērnu rotaļu laukumiem. Piemājas teritorijā ir arī virszemes autostāvvietas, tai skaitā vietas zem nojumes.

"Šis ir "Bonava" pirmais Rīgā īstenotais projekts paaugstināta komforta mājokļu kategorijā. 85% no visiem dzīvokļiem esam pārdevuši jau būvniecības stadijā, kas apliecina, ka cilvēki novērtē augstas kvalitātes funkcionāli plānotus mājokļus, aprīkotus ar jaunākajām tehnoloģijām, kā arī sakārtotu, apzaļumotu apkārtējo vidi. Projekta tapšanā esam ieguldījuši sešus miljonus eiro," stāsta "Bonava Latvija" attīstības projektu vadītājs Mārtiņš Vonda.

"Bonava Latvija" plāno, ka līdz gada nogalei būvniecības stadijā būs 705 dzīvokļi septiņos projektos, no kuriem līdz gada beigām paredzēts pabeigt 475 dzīvokļu būvniecību.

"Bonava Latvija" ir nekustamo īpašumu attīstītājs Latvijā, kura mātes uzņēmums "Bonava" ir vadošais nekustamo īpašumu attīstītājs Ziemeļeiropā. Pašlaik uzņēmumā strādā 2100 darbinieki, un tas ir pārstāvēts Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Norvēģijā, Vācijā, Krievijā, Igaunijā un Latvijā, 2018. gadā sasniedzot pārdošanas rezultātus 14 miljardu Zviedrijas kronu apmērā. "Bonava" akcijas tiek kotētas "Nasdaq" biržā Stokholmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!