Foto: Publicitātes foto
Nekustamo īpašumu attīstītājs "Linstow Baltic" saņēmis saskaņojumu "Satekles biznesa centra" būvprojektam, "Delfi Bizness" informēja uzņēmumā.

Saskaņojumu būvprojektam "Linstow Baltic" no Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta saņēmis šī gada 3. janvārī.

Biroju komplekss atradīsies Rīgas Centrālās dzelzceļa pasažieru stacijas un "Origo One" biznesa centra apkaimes kavartālā starp Elizabetes, Ernesta Birznieka-Upīša, Dzirnavu un Satekles ielām.

Topošais 12 000 kvadrātmetrus plašais "Satekles Biznesa centra" biroju komplekss kopumā ietvers piecas savstarpēji saistītas ēkas, tostarp integrējot arī divas pilsētas kultūrvēsturiskā mantojuma ēkas.

Kompleksa galvenajai ēkai būs septiņi stāvi un jau šobrīd ir zināms, ka par jaunās ēkas enkurnomnieku kļūs "SEB banka", pārceļot uz "Satekles Biznesa centru" savu galveno biroju.

"Esam gandarīti, ka Personu apvienības SN&L izstrādātais risinājums, kas pilnībā atbilda mūsu iecerei par ilgtspējīga biznesa centra attīstības vīziju pilsētas centrā, ieguvis atļauju tā turpmākai realizācijai arī no galvaspilsētas attīstību uzraugošo institūciju puses. Tas ir lielisks apliecinājums tam, ka "Linstow Baltic" stratēģiskā vīzija par to, kā turpināt attīstīt Rīgas Centrālās dzelzceļa pasažieru stacijas apkārtni saskan ar Rīgas redzējumu un ambīcijām mūsdienīgas un ilgtspējīgas pilsētvides izveidē," komentē "Linstow Baltic" valdes priekšsēdētājs Frode Gronvolds.

Jau ziņots, ka "Linstow Baltic" bijušā "Mildas tirdziņa" vietā pie Stacijas laukuma iecerējis būvēt biroju kompleksu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!