Foto: Privātais arhīvs

Pikants skandāls saviļņojis pašmāju bagāto un skaisto influenceru aprindas, proti, soctīklos aktīvā Kristīne Jelinska – miljonāra Oļega Fiļa mīļotā un viņam piederošās Nurmuižas saimniece – publiski saplūkusies ar sava bijušā vīra Kaspara tagadējo dzīvesbiedri Kristīni Lapiņu. Abas dāmas "Instagram" vietnē apmainījušās ar laipnībām, atklājot pamatīgu attiecību drāmu. Abu Kristīņu intrigām līdzi sekojis izdevums "Kas Jauns", tām veltot publikāciju vesela atvēruma garumā.

Jelinska, kura jau iepriekš izcēlusies ar asu mēlīti attiecībā uz sava dzīvesbiedra bijušo sievu Santu Bernālu, tagad ļāvusies jaunām kaislībām. Šoreiz attiecību skaidrošana noris starp viņu un pašas bijušā vīra Kaspara Jelinska tagadējo dzīvesbiedri. Kā raksta "Kas Jauns", Jelinska atļāvusies paironizēt par Kristīnes Lapiņas un Kaspara ceļojumu uz Parīzi – Jelinskas dzēlīgās piezīmes publiskojusi pati Lapiņa. Lapiņa vēlējusies atklāt, ka Jelinska jaucas viņu dzīvē pat vairākus gadus pēc šķiršanās no Kaspara.

Saskaņā ar Lapiņas pausto, Jelinska reiz zvanījusi savam bijušajam vīram un sūkstījusies, ka jūtas vientuļa. Eksvīrs ieteicis bijušajai ar šīm problēmām vērsties pie sava dzīvesbiedra Oļega Fiļa. Klusēt nav spējusi arī Lapiņa, kura Fiļam nosūtījusi ziņu, lai viņš "biežāk samīļo savu sievieti". Kad par šo saziņu uzzinājusi Jelinska, viņa Lapiņai nosūtījusi audio ziņu, lai viņa "neraksta Oļegam kaut kādu savu nelaimīgo "herāciju" un nelien viņas dzīvē, jo viss esot kārtībā". Ticis arīdzan norādīts, ka Lapiņai svētīgāk būtu pievērsties pamperu mainīšanai (Lapiņa un Jelinskis auklē mazuli).

Kā Lapiņai skaidrojusi Jelinska, viņai esot visas tiesības rakstīt bijušajam vīram un lūgt palīdzību abu kopīgo bērnu jautājumos. Cita starpā Jelinska rekomendējusi Lapiņai "neaizmirst, kas viņa ir" un "zināt savu vietu", kā arī pieprasījusi izdzēst Oļega Fiļa numuru.

Jelinska savukārt apgalvo, ka frāzes par viņas nelaimīgumu un zvanīšanu eksvīram esot izdomājumi, un to apliecina arī viņas bagātīgā dzīve – Jelinska varot nosūtīt gan ceļojumu bildes, gan parādīt "Chanel" somiņas, "Tiffany" un "Cartier" rotas, – tam visam vajadzētu kalpot par pierādījumu, ka viņa ar dzīvi ir visai apmierināta. Lapiņa arī šīs ziņas publiski komentējusi: Jelinska kādreizējo ģimenes laimi esot iemainījusi pret "naudu un bēdīgu slavu pīļu dīķī", un turpinot "stalkot" Kasparu pat septiņus gadus pēc šķiršanās. Jelinska savukārt paliek pie uzskata, ka "mums apkārt ir nelaimīgi un ļauni cilvēki".

"Kas Jauns" lūdzis publisko drāmu komentēt abām lēdijām. Kristīne Lapiņa idejai neatsaucās, savukārt Jelinska pauda neizpratni, kāpēc tāda interese par šo lietu, bet neviens neinteresējas par viņas rīkotajiem Nurmuižas ražas svētkiem, labdarības pasākumiem un citiem projektiem. Viņasprāt, bijušā vīra mīļotā vēloties uzcelt slavu uz viņas rēķina un noliet viņu ar mēsliem. Jelinska ir neizpratnē, kāpēc cilvēkus interesē, "ko runā Kristīne Lapiņa – mājsaimniece no Mārupes".

Pilns raksts lasāms 23. aprīļa izdevumā "Kas Jauns"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!