Foto: AP/Scanpix/LETA
Jaunu un lietotu automašīnu tirgotājs, kā arī servisa pakalpojumu sniedzējs SIA "SD Autocentrs" 2020.gadā apgrozījis 3,45 miljonus eiro. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums samazinājies par 17,99%, savukārt peļņa noslīdējusi līdz 160,94 tūkstošiem eiro.

Ar 2020.gada 1.aprīli SIA "SD Autocentrs" kļuvis par "Volkswagen" autorizēto dīlercentru Liepājā. "Uzņēmuma paplašinātās un atjaunotās telpas radītas saskaņā ar zīmola elektromobilitātes vīziju, kā arī jauno zīmola vizuālo identitāti. Kopumā šajā pilnveides projektā uzņēmums investējis vairāk nekā 200 tūkstošus eiro," teikts SIA "SD Autocentrs" vadības ziņojumā.

Pērn auto tirdzniecības plānu uzņēmums izpildījis par 112,94%, servisa pakalpojumu apgrozījums izpildīts par 105,6%, bet rezerves daļu apgrozījums – par 107,10%. Pērn uzņēmums nomainījis un iegādājies jaunus pamatlīdzekļus un darba instrumentus, tāpat arī veiktas regulārās apkopes darbnīcas aprīkojumam.

Turpmākajos SIA "SD Autocentrs" plānos ietilpst servisa aprīkojuma atjaunošana un papildināšana saskaņā ar jaunu automašīnu modeļu ienākšanu tirgū. SIA "SD Autocentrs" uzsācis jauno Volkswagen zīmola elektrisko automobiļu tirdzniecību.

SIA "SD Autocentrs" arī reģistrējies "Škoda" zīmola neatkarīgā servisa statusa iegūšanai, lai paplašinātu "Volkswagen" grupas apkalpojamo zīmolu servisu.

"Lursoft" pieejamā informācija rāda, ka 1994.gadā reģistrētais SIA "SD Autocentrs" pagājušajā gadā bija darba devējs 25 strādājošajiem.

Uzņēmuma kapitāldaļu turētāji ir Agris Egle, Māris Jaunsleinis, Māris Golovānos un Oļesja Ščerbakova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!