Foto: Publicitātes attēli

2020. gads bijis 25. SIA "Volvo Truck Latvia" darbības gads, un pagājušais gads uzņēmuma bijis stabils, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Uzņēmums 2020.gadā apgrozīja 28,62 miljonus eiro, kas ir par 0,56 miljoniem eiro vairāk nekā gadu iepriekš. 2020.gadu auto tirgotājs noslēdza ar 2,28 miljonu eiro peļņu.

Tā laikā uzņēmums turpināja jaunu "Volvo" un "Renault" automašīnu tirdzniecību. "2020.gads bija veiksmīgs, un tika sasniegta 41,7% tirgus daļa "Volvo" smago automašīnu un 9,2% "Renault" smago automašīnu segmentā virs 16T," teikts SIA "Volvo Truck Latvia" iesniegtajā vadības ziņojumā.

Šogad SIA "Volvo Truck Latvia" vadība paredz stabilu Volvo kravas automašīnu pārdošanas apjomu. "Ir paredzēts, ka 2021.gadā uzņēmums turpinās aktīvi darboties transportlīdzekļu tirdzniecības, servisa pakalpojumu sniegšanas un rezerves daļu pārdošanas jomā, piedāvājot arvien jaunas akcijas un interesantus piedāvājumus, kas varētu ieinteresēt jau esošos, kā arī potenciālos "Volvo" un "Renault" kravas automašīnu īpašniekus," vadības ziņojumā norādījis SIA "Volvo Truck Latvia".

Zviedru "Volvo Lastvagnar Aktiebolag" piederošais SIA "Volvo Truck Latvia" 2020.gadā bija darba devējs 102 strādājošajiem. "Lursoft" izziņas informācija rāda, ka pērn tirgotājs valsts kopbudžetā nodokļu maksājumos samaksājis 4,78 miljonus eiro.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!