Foto: LETA

Zemo cenu pārvadātājs "Wizz Air" izveidojis pirmo Krievijas bāzi Sanktpēterburgā, portālu "Delfi" informēja kompānija.

No 2020. gada septembra Pulkovas lidostā būs izvietota viena "Airbus A320" lidmašīna. Līdz ar jaunās bāzes izveidi aviokompānija paziņoja par pieciem jauniem maršrutiem uz piecām valstīm no Sanktpēterburgas, sākot ar 2020. gada 18. septembri.

Lidmašīna "Airbus A320" veiks lidojumus piecos jaunos maršrutos uz Zalcburgu (Austrijā), Oslo (Norvēģijā), Kopenhāgenu (Dānijā), Stokholmu Skavstu (Zviedrijā) un Maltu.

Lidsabiedrība nesen informēja par vairākiem pastiprinātiem higiēnas pasākumiem, lai nodrošinātu klientu un apkalpju veselības aizsardzību un drošību. Jaunā kārtība paredz, ka visa lidojuma laikā gan stjuartiem, gan pasažieriem ir jāvalkā sejas maska, un stjuartiem ir jāvalkā arī cimdi. "Wizz Air" lidmašīnas regulāri tiek pakļautas miglošanas procesam ar pretvīrusu šķīdumu, un, ievērojot kompānijas stingro ikdienas tīrīšanas grafiku, visas lidsabiedrības lidmašīnas tiek papildus dezinficētas pa nakti ar to pašu pretvīrusu šķīdumu.

Pēc iekāpšanas lidmašīnā katram pasažierim tiek izsniegtas dezinficējošas salvetes, no salona ir izņemti žurnāli, pasažieriem iesaka visus pirkumus lidmašīnā veikt ar bezkontakta maksājumu.

Tāpat pasažieri tiek aicināti ievērot vietējo veselības aizsardzības iestāžu noteiktos fiziskās distancēšanās pasākumus un mudināti tiešsaistē veikt visus pirkumus pirms lidojuma (piemēram, reģistrējamā bagāža, "Wizz Priority", paātrinātā drošības pārbaude), lai līdz minimumam samazinātu visu varbūtējo fizisko saskari lidostā.

"Wizz Air" ir lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas ekspluatē 122 lidmašīnu "Airbus A320" un "Airbus A321" avioparku. "Wizz Air" akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!