Foto: LETA

Ēdienu piegādes uzņēmums "Wolt", paplašinot darbību Latvijā, no 9. februāra uzsāks ēdienu un ātro pārtikas preču piegāžu nodrošināšanu Liepājā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Sākotnēji "Wolt" nodrošinās ēdiena un pārtikas preču bezkontakta piegādes no vairāk nekā 20 restorāniem un 10 tirdzniecības vietām, ieskaitot "Rimi".

"Liepāja ir pirmais reģions ārpus Rīgas, kur uzsākam ēdienu un pārtikas preču piegādes. Nākotnē izskatām iespēju paplašināt darbību arī citās reģionu pilsētās, ja jutīsim pieprasījuma un apgrozījuma potenciālu. Kopš darbības uzsākšanas Latvijā 2017. gadā visu laiku esam novērojuši stabilu intereses pieaugumu ēdienu piegādes jomā, un šobrīd līdzīgas tendences ir novērojamas arī pārtikas preču piegādē. To ietekmē gan tehnoloģiju attīstība un iedzīvotāju ieradumu maiņa, gan arī cilvēku vēlme iegūt vairāk brīva laika savām interesēm. Protams, pašreizējā situācijā papildu stimulējošs faktors ir nepieciešamība izvairīties no drūzmēšanās un ievērot sociālo distancēšanos," skaidro "Wolt" vadītāja Baltijā Līsa Ristala.

"Wolt" ir tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā dienu piegādes uz mājām vai biroju. Helsinkos bāzētais uzņēmums darbojas vairāk nekā 23 valstīs un vairāk nekā 120 pilsētās, piegādājot ēdienus no vairāk nekā 26 000 restorānu ar vairāk nekā 50 000 kurjerpartneru. 2014. gadā dibinātais uzņēmums pašlaik nodarbina 2000 strādājošo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!