Foto: Publicitātes foto
Šī gada vasaras beigās Rīgā plānots atklāt koprades telpu "Workland Telegraph", kuras izveidē tiks investēti aptuveni 700 000 eiro, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā "Workland".

Koprades telpā paredzēts izvietot 160 vietas darbam, piedāvājot ne tikai kopstrādes iespējas, bet arī pilna servisa privātus birojus, tikšanās telpas, pasākumu rīkošanas zonu un koplietošanas telpas. Šobrīd sākusies biroju telpu rezervācija.

"Workland Telegraph" atradīsies vēsturiskajā telegrāfa ēkā Vecrīgā, Audēju ielā 15. Izmaksas par īri darba vietai koprades telpā būs no 220 eiro mēnesī, savukārt par atsevišķa biroja telpām līdz 300 eiro mēnesī par personu.

"Izvēloties darba vietu kopstrādes telpās vai privātu biroju koprades centros, uzņēmumiem ir iespēja daudz gudrāk izmantot savus resursus. Nav nepieciešams investēt, piemēram, biroja mēbelēs vai algot uzkopšanas servisu. Koprades telpās tas viss jau ir iekļauts izmaksās. Turklāt tā ir iespēja uzņēmumiem ne tikai daudz precīzāk izvērtēt un noteikt biroja lietošanas vajadzības, bet arī kopā ar citu nozaru pārstāvjiem radīt augsni jauniem sadarbības projektiem," paudis "Workland Group" dibinātājs un valdes priekšsēdētājs Indreks Hāls.

"Workland" šobrīd ir pieci biroju centri Tallinā, Rīgā un Viļņā, un līdz 2020. gadam uzņēmums apņēmies investēt 4,5 miljonus eiro vēl 10 biznesa centru izveidē Baltijas valstīs, kā arī paralēli lūkojas pēc iespējām attīstīt arvien jaunus biznesa centrus.

"Workland" ir pilna servisa biroju un koprades telpu operators, dibināts 2016. gadā, ar biroju centriem Viļņā, Tallinā un Rīgā. "Workland" lielākais akcionārs ir investīciju uzņēmums BaltCap (75%), savukārt 25% uzņēmuma daļu pieder Hālam, "Workland" valdes priekšsēdētājam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!