Foto: Publicitātes foto

Pandēmija nav būtiski ietekmējusi procesus "Z-Towers" īpašumā protams, ir nedaudz samazinājusies klientu interese, jo ārvalstnieku praktiski nav, taču vietējo klientu interese nav mazinājusies, stāsta kompānijas "Towers Construction Management" komercdirektors Andžejs Neguliners.

Pandēmija nav būtiski ietekmējusi procesus "Z-Towers" īpašumā - protams, ir nedaudz samazinājusies klientu interese, jo ārvalstnieku praktiski nav, taču vietējo klientu interese nav mazinājusies, stāsta kompānijas "Towers Construction Management" komercdirektors Andžejs Neguliners.

Pēc viņa teiktā, vairāki stāvi jau ir izīrēti un pašlaik tiek gatavoti vēl trīs stāvi ar dzīvokļiem, lai īrnieki varētu ievākties jau līdz gada beigām.

"Īres dzīvokļu klienti novērtē ēkas iespēju tehniski nodrošināt distancēšanos, kā arī mēs cītīgi dezinficējam visas biežāk izmantojamās vietas un telpas. Papildus tam, ar partneru palīdzību nodrošinām attālinātu pārtikas piegādi, ķīmiskās tīrītavas un veļas mazgāšanas pakalpojumus, kā arī klientiem tiek piedāvāta regulāra dzīvokļu uzkopšana un dezinfekcija," stāsta Neguliners.

Pēc viņa teiktā, uzņēmuma attīstības plāni būtiski nav ietekmēti arī biroju segmentā.

"Pašlaik pielāgojam telpas vairākos stāvos nomniekiem, kuri plāno ievākties jaunajos birojos jau tuvākajos mēnešos," viņš saka.

Nomas un īres nosacījumi nav mainījušies, tie ir pieejami uz pieprasījumu katram potenciālajam klientam atsevišķi, skaidro Neguliners.

Jau vēstīts, ka pērnā gada novembrī "Z-Towers" mainīja stratēģiju un devās īres tirgū. Divu 30 stāvus augsto augstceltņu projektu "Z-Torņi" Pārdaugavā sāka īstenot vēl pirms krīzes – 2006. gadā, tomēr vēlāk būvniecībā bija pārtraukumi, turklāt augstceltne ierauta arī sāgā, kurā risinās strīdi par nama ekspluatāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!