Foto: Kadrs no video
Ceturtdien koncertzālē "Palladium" notiek gadskārtējā Latvijas Zīmolu topa apbalvošanas ceremonija, kuru tiešraidē iespējams vērot portālā "Delfi".

Šogad "Zīmolu tops" ir audzis par diviem topiem. Klāt nācis Latvijā pirmais Startup zīmolu tops un Darba devēju zīmolu tops. Nemainīgu vietu topu arsenālā ieņem Zaļāko zīmolu tops, Ietekmīgāko zīmolu tops sociālajos medijos un Mīlētāko zīmolu tops.

Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots kopš 2004. gada un ir vērā ņemams patērētāju dzīvesstila, attieksmes un ieradumu atainojums Latvijā un Baltijā. Zīmolu topa apbalvošanas ceremonija vienuviet pulcēs komunikācijas nozares speciālistus – reklāmistus, zīmolu mārketinga pārstāvjus un uzņēmējus, kā arī sabiedrisko attiecību ekspertus.

Šogad Zīmolu tops tapis sadarbībā ar "DDB Consulting", "Rait", "Kapitāls", "Latvijas Zaļais punkts", "Startin.LV" un "Accenture Latvia".

Kā uzsver rīkotāji, Mīlētāko zīmolu topa apbalvošanas ceremonija trīspadsmit gadu laikā ir izaugusi par nozīmīgāko mārketinga atskaites punktu Latvijā un Baltijā, kurā vienlaikus tiekas simtiem lielāko uzņēmumu vadītāji un zīmolu mārketinga pārstāvji. Šogad pasākuma laikā tiks noskaidroti un apbalvoti zīmoli, kas iemantojuši visvairāk cilvēku simpātijas piecu dažādu topu kategorijās, un ar stāstiem par aktuālākajām tendencēm zīmolu būvēšanā un pieredzē dalīsies biznesa, mārketinga un personāla vadības eksperti.

"Droši varam teikt, ka šogad koncertzālē "Palladium" pieredze satiks drosmi, jo pieredzējušo uzņēmumu pārstāvji varēs smelties inovatīvas idejas no jaunuzņēmumiem, bet drosmīgākie jaunuzņēmumi - pieredzi no lielajiem milžiem. Otrs šī gada jaunums ir Latvijas Darba devēju zīmolu tops, kas tapis sadarbībā ar personāla atlases uzņēmumu "Amrop". Tops atklās darba devēju zīmolus, kuri šogad sevi pierādījuši kā iekārojamākie potenciālo darba meklētāju acīs Latvijā, kā arī pasakumā viesu vidū pulcēs arī ietekmīgākos personāla vadības ekspertus," uzsver rīkotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!