Foto: Publicitātes foto
Šobrīd ir īstais brīdis izmēģināt parakstīties elektroniski un novērtēt šī pakalpojuma priekšrocības. Te ir pieci iemesli, kāpēc būtu vērts apsvērt elektroniskā paraksta izmantošanu.

1. Laikā, kad lielākā daļa cilvēku strādā no mājām, mēs aizvien vairāk novērtējam rīkus, kas ļauj turpināt attīstīt biznesu attālināti. Dokumentu parakstīšana nav izņēmums. Neaizmirsti, ka ne tikai Tev ir nepieciešamība parakstīt dokumentus elektroniski; šādu iespēju vēlas izmantot arī, piemēram, Tavi klienti un partneri. Tas nozīmē, ka, piedāvājot un iedrošinot parakstīties elektroniski, Tu atvieglosi dzīvi arī viņiem. Un viņi to novērtēs. Rezultātā ieguvēji būs visi.

2. Ja izvēlēsies dokumentus parakstīt elektroniski, tā būs iespēja izvairīties no fiziska kontakta, tādējādi šajā pandēmijas laikā pasargājot gan sevi, gan citus. Īpaši aktuāli tas ir gadījumos, kad nepieciešams paraksts no daudziem cilvēkiem. Rīkojies atbildīgi!

3. Ja neesi iepriekš izmantojis elektronisko parakstu, šobrīd to var iegūt attālināti. Turklāt, gan eParaksts, gan Smart-ID elektroniskais paraksts ir uzskatāms par kvalificētu elektronisko parakstu – tas nozīmē, ka šādam parakstam ir identisks juridiskais spēks kā ar roku rakstītam parakstam.

4. Izmēģini bez maksas! Reģistrējoties Dokobit portālā, mēnesī vari veikt 5 parakstus bez maksas. Un tā katru mēnesi. Ja nepieciešamo parakstu skaits pārsniedz piecus parakstus mēnesī vari izmantot maksas plānu, kas nodrošina vēl vairākas priekšrocības.

5. Izvēloties parakstīties elektroniski, tā būs Tava investīcija nākotnē. Vēl nav iespējams prognozēt, kad un cik lielā mērā pasaule atgriezīsies pie kārtības, kāda eksistēja līdz pandēmijai. Taču elektroniskā parakstīšanās ir tik ērta, ka tiks izmantota biežāk pat tad, ja būs iespējams fizisks kontakts. Tāpēc izmēģini tagad, kad vari pats iepazīt elektroniskā paraksta priekšrocības nevis kad tas būs nepieciešams piespiedu kārtā un noteiktā termiņā.

Izmēģini Dokobit bez maksas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!