Foto: Publicitātes foto

Savas viedierīces, jo īpaši tālruņus, mēs aktīvi izmantojam ik dienu. Lai apmierinātu visas mūsu vajadzības, mēs pastāvīgi meklējam dažādas lietotnes: pašizglītībai, izklaidei, darbam u.tml. Protams, svarīgs faktors ir iespēja jaunas lietotnes atrast un lejupielādēt pēc iespējas vienkāršāk. Sekojot līdzi patērētāju pieprasījumam, tehnoloģiju uzņēmums "Huawei" aicina izmēģināt oficiālā veikala "AppGallery" un jaunā lietotņu meklētāja "Petal Search" funkcijas, lai atvieglotu dažādas informācijas un lietotņu meklēšanu, lejupielādi, pārvaldību un koplietošanu.

Nomainiet tālruni, nezaudējot datus

Lielākajai daļai lietotāju informācijas pārsūtīšana no viena viedtālruņa uz otru ir nogurdinoša nodarbe. Vienmēr ir bailes un satraukums, ka var pazust svarīgi dati, fotoattēli vai kontakti. Pārsūtot savus datus, lietotāji parasti paļaujas uz trešo pušu rīkiem, kas prasa daudz laika: vispirms jāizvēlas saglabājamie dati, pārsūtīšanas metode, un tikai pēc tam sākas informācijas pārnešana. Tas kļūst vēl problemātiskāk, ja datu kopēšanai ir nepieciešami papildu vadi vai savienotāji, tāpēc "Huawei" strādā pie tā, lai vienkāršotu datu pārsūtīšanas procesu un ražotu pēc iespējas mazāk papildu ierīču.

Viedtālruņi ir neatņemama mūsu ikdienas sastāvdaļa – mēs tos izmantojam darbam, izglītībai un izklaidei, kas ievērojami palielina vajadzību aizsargāt ierīcēs saglabātos datus vai privāto informāciju. "Huawei" piedāvā funkciju "Phone Clone", kas ļauj ērti kopēt tālruņa datus un acumirklī pārsūtīt tos uz nepieciešamo ierīci. Turklāt šī funkcija ir savietojama ar visām tālruņu operētājsistēmām.

"Huawei Phone Clone" funkcijai nav nepieciešams Wi-Fi savienojums vai mobilo datu pieslēgums, jo tā darbojas, vienkārši noskenējot QR kodu vecajā tālrunī vai arī pievienojoties interneta piekļuves punktam jaunajā tālrunī. Fotoattēli, videoklipi, adreses un citi faili tiks ātri un droši pārsūtīti, izmantojot bezvadu tīkla šifrēšanu.

Patīkami atklājumi "Huawei" lietotņu veikalā

Daudzi meklē viedtālruņus, kas piedāvā neierobežotas iespējas un novatoriskas funkcijas: labāko kameru, milzīgu ietilpību vai satriecošu fotokameras tālummaiņas režīmu. Neatkarīgi no jūsu ierīces iespējām jums joprojām būs nepieciešamas lietotnes, kas tās atbalsta un palīdz izmantot visu to potenciālu.

Šobrīd oficiālais "Huawei" lietotņu veikals "AppGallery" piedāvā neierobežotu piekļuvi plašai mobilo lietotņu izvēlei. Tā ir izdevība visiem lietotājiem atklāt savas iespējas un pielāgot tās savām unikālajām vajadzībām. Turklāt "AppGallery" pieejamo lietotņu skaits visā pasaulē katru nedēļu pieaug par aptuveni 5000 lietotnēm.

"Huawei" lietotņu veikalā ir 18 kategorijas, kas sniedz daudz dažādu iespēju, kā pavadīt brīvo laiku, smelties iedvesmu vai atvieglot ikdienas darbu. Lietotājiem ir piekļuve pasaulē populārākajām lietotnēm, piemēram, spēlēm "World of Tanks", "Garena Free Fire" un daudzām citām. Atpūsties no ikdienas steigas palīdzēs arī dažādas meditatīvas mobilās lietotnes vai laba mūzika, ko klausīties, izmantojot "Spotify". "AppGallery" piedāvā arī plašu biznesa un izglītības lietotņu klāstu.

"Huawei" lietotņu veikalā varat atrast ne tikai izklaides saturu, bet arī ikdienā noderīgus rīkus, piemēram, izmēģiniet ērti lietojamus sabiedriskā transporta kustību sarakstus lietotnē "Satiksme Rīgā" vai "Here WeGo" navigācijas lietotni.

Foto: Publicitātes foto

Labāko lietotņu atrašana tagad ir maksimāli vienkārša

Turpinot pastāvīgu piedāvājuma attīstību, "Huawei" ir izstrādājis rīku "Petal Search", lai lietotņu meklēšanā sniegtu pēc iespējas plašākas izvēles iespējas. Ar to lietotāji var meklēt lietotnes ne tikai oficiālajā "AppGallery", bet arī visā internetā. Tas ir ērti un droši, jo atlasītie meklēšanas rezultāti tiek pārbaudīti un katrai lietotnei tiek norādīts precīzs tās izcelsmes avots. Pateicoties partnerattiecībām ar pasaules un Eiropas meklētājprogrammu līderiem, tostarp "Qwant", informācijas atlases process ar "Petal Search" ir vēl modernāks un daudzveidīgāks. Ir arī vērts atzīmēt, ka "Petal Search" ir sertificēts saskaņā ar Eiropas privātuma sertifikātu.

"Petal Search" izmanto arī "Huawei" komerciālās partnerības un to resursus, lai sniegtu lietotājiem pieeju miljoniem sīkrīku un iespēju ērti meklēt aktuālo informāciju, apkopotu programmas, ziņas, filmas, mūziku, attēlus un daudz ko citu. Papildus tam "Petal Search" apvieno labākās drošības tehnoloģijas ar privātuma standartiem, ko nosaka vadošās meklētāju privātuma sistēmas. Risinājuma mērķis ir nodrošināt augstākos datu privātuma un drošības standartus "Huawei" lietotājiem.

Foto: Publicitātes foto

"Huawei" produkti un pakalpojumi pieejami vairāk nekā 170 valstīs, un tos izmanto trešdaļa pasaules iedzīvotāju. ASV, Vācijā, Zviedrijā, Krievijā, Indijā un Ķīnā ir izveidoti 14 pētniecības un attīstības centri. "Huawei Consumer BG" ir viena no trim "Huawei" biznesa vienībām, kas aptver viedtālruņus, datorus un planšetdatorus, valkājamās ierīces un mākoņpakalpojumus. "Huawei" globālais tīkls ir veidots, balstoties uz gandrīz 30 gadu ilgu pieredzi telekomunikāciju nozarē, lai veicinātu jaunākos tehnoloģiskos sasniegumus, kas paredzēti iedzīvotājiem visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!