Foto: Publicitātes foto
Izklaide, izglītība, saziņa, iepirkšanās, spēles – to visu piedāvā neskaitāmas mobilās lietotnes ar visdažādākajām funkcijām. Tas nozīmē, ka pastāvīgi meklējam veidus, kā internetā atklāt jaunas lietotnes, lai papildinātu savu viedtālruņu iespējas. Tomēr vienlaikus pakļaujam sevi zināmam riskam, jo varam kļūt par upuri vīrusam vai ļaunprogrammatūrai, kas paslēpusies aiz mūs interesējošās lietotnes. Tāpēc "Huawei " piedāvā jaunu lietotņu meklēšanas rīku "Huawei Petal Search", kas sniedz iespēju droši un ātri piemeklēt konkrētai vajadzībai piemērotāko lietotni vienlaikus vairākos interneta avotos.

Šodien oficiālajā "Huawei" lietotņu veikalā "AppGallery" var atrast 18 dažādas lietotņu kategorijas, kas aptver dažādas lietotāju vajadzības no izklaides līdz izglītībai vai biznesam. Lai saīsinātu satura meklēšanas ceļu un atvieglotu lietotņu lejupielādi, "Huawei" piedāvā "Huawei Petal" meklēšanas rīku. Tas sniedz vienotu platformu, kurā lietotājs var atrast un lejupielādēt lietotnes ne tikai no "AppGallery", bet arī no citiem interneta avotiem, kur tās ir pieejamas. Turklāt tas ir izstrādāts sadarbībā ar pasaules un Eiropas meklētājprogrammu līderiem, tostarp "Qwant", lai atbilstu visaugstākajiem tirgus standartiem.

Drošība ir viena no galvenajām prioritātēm

"Huawei" vienmēr nodrošina augstāko datu drošības līmeni neatkarīgi no tā, vai tā ir jaunu lietotņu lejupielāde, interesanta satura meklēšana internetā vai mobilo ierīču lietošana ikdienā.

Piemēram, "Huawei Mobile Services" ir izveidojis datu noliktavas sešos reģionālajos centros un 15 datu centrus visā pasaulē. Tāpēc saskaņā ar lokalizētu pakalpojumu izplatīšanas un ieviešanas politiku personiskā lietotāju informācija vienmēr tiek šifrēta un glabāta viņa atrašanās reģionā. Turklāt sensitīvi personas dati tiek apstrādāti tikai pašā ierīcē, un tikai "Huawei" lietotāji var piekļūt saviem personas datiem.

Drošības kontekstā jāpiemin arī oficiālai "Huawei AppGallery" lietotņu veikals, kas atbalsta jaunākās un efektīvākās drošības funkcijas: lietotāju autentifikāciju, četru līmeņu lietotņu pārbaudes procesu, lejupielādes un instalēšanas aizsardzību un lietotņu darbības traucējumu novēršanu. Lietotāju ērtībai un drošībai visas lietotnes tiek rūpīgi pārbaudītas, pirms tās tiek ievietotas "AppGallery" veikalā. Lietotņu atlases process sastāv no izstrādātāju identitātes un drošības ievainojamību pārbaudēm, kam seko lietotnes ļaunprātīgas izmantošanas risku analīze un konfidencialitātes novērtēšana, pārbaudot, kādiem personiskajiem datiem lietotne piekļūs.

Turklāt "Huawei AppGallery" veikalā visā pasaulē ir ieviesta lietotņu klasifikācija pēc piemērotības lietotāju vecumam. Tādējādi nepiemērots saturs tiek bloķēts atkarībā no lietotāja vecuma, lai nepieļautu nepilngadīgu lietotāju piekļuvi tam.

Foto: Publicitātes foto

Augstākie privātuma standarti

Jaunais meklēšanas rīks "Huawei Petal Search" ievēro arī stingros privātuma standartus, ko nosaka Eiropas vadošās privātuma un autortiesību aizsardzības programmas.

Lietotņu meklēšanas rezultātos vienmēr tiek skaidri norādīts to izcelsmes avots, dodot iespēju pārliecināties, ka lietotne, kuru lietotājs vēlas lejupielādēt, ir pilnībā droša. Turklāt "Huawei AppGallery" ir pilnībā integrēts "Petal Search" rīkā, tāpēc vienuviet var meklēt lietotnes gan no "AppGallery" piedāvājuma, gan no citiem avotiem. Tas ir ērts risinājums lietotājiem, jo, meklējot lietotnes, vairs nav jāuztraucas par to drošību vai atsevišķi jāapmeklē "AppGallery" veikals, lai no tā kaut ko lejupielādētu.

Ērti pieejamas populārākās lietotnes

Visbeidzot, "Huawei AppGallery" ir lieliska vieta, kur atklāt iecienītākās lietotnes vai spēles. "AppGallery" lietotājiem tiek piedāvāts arī papildu saturs: bezmaksas dāvanas, īpaši spēļu notikumi, konkursi, balvas un godalgas. Neatkarīgi no tā, vai lietotāji vēlas pavadīt brīvo laiku, spēlējot spēles, sportojot vai iepērkoties, "Huawei" lietotņu veikals piedāvā visas šīs iespējas ar desmitiem tūkstošu pasaulē populārāko lietotņu, kuru saraksts tiek pastāvīgi papildināts.

Šobrīd "Huawei Petal Search" meklēšanas rīks atbalsta vairāk nekā 40 valodu un ir pieejams 45 valstīs un reģionos, nākotnē plānojot paplašināt to klāstu. Jaunais meklēšanas rīks tiek automātiski uzstādīts jaunākajos "Huawei P40" sērijas tālruņos, ieskaitot "P40 Pro", "P40" un "P40 Lite", kā arī "Huawei" viedierīču lietotāji to var lejupielādēt no "AppGallery", ievadot meklētājā atslēgas vārdus "Petal Search".

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!