Foto: Publicitātes foto

Jaunas ierīces iepazīšana nereti aizņem laiku, jo vēlamies izpētīt un iepazīt visas tās funkcijas un iespējas. Mūsdienās viedtālruņi var aizstāt gan kameru, gan televizoru vai pat datoru, tāpēc visu šo iespēju izmēģināšana var ieilgt vairāk nekā vienu vakaru. Tātad, ja zem eglītes esat atradis "Huawei" viedtālruni, noderēs informācija ar ko sākt un ko sagaidīt no jaunās viedierīces.

Vispirms jānoskaidro kāds ir "Huawei" tālruņa modelis, kas nonācis jūsu rīcībā. Ja zem eglītes atrodat kādu no modeļiem līdz P40 sērijai, tā lietošana neatšķirsies no iepriekšējiem modeļiem vai "Android" tālruņiem. Taču, ja dāvanā saņemts P40 sērijas tālrunis vai kāds jaunāks modelis, tajā atradīsiet ne tikai oficiālo "Huawei" lietotņu veikalu "AppGallery", bet arī jaunas funkcijas un priekšrocības.

Strauji augošie skaitļi

Sākumā iepazīstieties ar "Huawei" "AppGallery". Salīdzinot ar citiem oficiālajiem lietotņu veikaliem, "AppGallery" ir visjaunākais tirgū, taču jau tiek plaši izmantots – šogad vien to ir izmantojuši 600 miljoni ierīču 170 dažādās pasaules valstīs. Šā gada martā fiksēti aptuveni 470 miljoni aktīvo "Huawei" mobilo pakalpojumu lietotāju, un pagājušajā gada laikā no oficiālā "Huawei" veikala lejupielādētas pat 204 miljardi lietotņu. Šī statistika un lietotņu veikala popularitāte sasniegta pavisam īsā laikā kopš "AppGallery" darbības sākuma, un arvien turpina pieaugt.

Foto: Publicitātes foto

Kaut arī pēc iespējas drīzāk vēlamies izmantot jauno viedierīci un izmēģināt dažādas tās funkcijas, vienas no lielākajām galvassāpēm var radīt vecais tālrunis. Kā pēc iespējas ātrāk un ērtāk pārvietot visu informāciju, lietotnes un kontaktus no vecā tālruņa uz jauno? Iegādājoties jebkuru "Huawei" tālruni, to iespējams izdarīt pavisam viegli un ātri, pat, ja iepriekšējais tālrunis ir no cita ražotāja. Viss, kas nepieciešams, ir lietotne "Phone clone". Pateicoties tai, visi svarīgākie dati, tālruņa kontakti, lietotnes un cita svarīga informācija būs nogādāta jaunajā "Huawei" ierīcē tikai dažu minūšu laikā. Papildus tam, ja datus pārsūtīsiet uz kādu no jaunākajiem "Huawei" tālruņiem, lielākā daļa iepriekš izmantoto lietotņu tiks klonētas, un tās būs iespējams turpināt izmantot savā jaunajā ierīcē.

Katru mēnesi jaunas lietotnes un rīki

Iespējams, tieši oficiālā "Huawei" "AppGallery" būs platforma, kurā pavadīsiet visvairāk laika jaunajā tālrunī. Tajā ir 18 dažādas lietotņu un rīku kategorijas, kas aptver visu, sākot no izklaides līdz finanšu pārvaldībai. Jau no pirmā tālruņa aktivizēšanas brīža, ir vērts regulāri apskatīt jaunumus, jo "Huawei" "AppGallery" katru mēnesi papildina savu klāstu ar jaunām populārām lietotnēm. "Huawei" oficiālā "AppGallery" platforma periodiski piedāvā dažādas akcijas, tādēļ vienmēr ir ieteicams pārskatīt katra mēneša vai nedēļas piedāvājumus.

Ērts meklēšanas rīks

Ja oficiālajā "Huawei" "AppGallery" platformā nevarat atrast vēlamās lietotnes, "Huawei" piedāvā izmēģināt arī "Huawei" "Petal Search" rīku. Tas ļauj atrast un lejupielādēt lietotnes no citiem avotiem papildus tām, kas jau atrodas "AppGallery". Tas ir ērti lietojams, jo nav nepieciešams pārlūkot tīmekli, lai atrastu papildu rīkus, turklāt "Petal Search" automātiski skenē atrastos rīkus un lietotnes, norāda to avotu un identificē tās lietotnes, kuras ir droši lejupielādēt. Izmantojot "Petal Search", būs iespējams atrast daudz populāru lietotņu, kā arī atklāt mazāk zināmus rīkus.

"Huawei" "Petal Search" ir pieejams nu jau vairāk nekā 40 valodās un 45 valstīs un reģionos. Jaunais meklēšanas rīks ir jau iepriekš iestatīts jaunākajos "Huawei P40" sērijas tālruņos, tostarp P40 Pro, P40 un P40 lite, un pārējie "Huawei" viedierīču lietotāji to var lejupielādēt no "AppGallery", ievadot to meklēšanas lodziņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!