Foto: Publicitātes foto
Aukstajos gada mēnešos var piemeklēt tāds noskaņojums, kad itin neko negribas darīt – ne veikt kādu mājas darbu, ne spēlēt spēles, nedz arī skatīties seriālus vai filmas. Šādos brīžos talkā var nākt dažādas pavisam neparastas viedtālruņu lietotnes un rīki, lai palīdzētu interesantāk pavadīt brīvo laiku.

"Neparastas un uzjautrinošas lietotnes ir lielisks veids, kā pavadīt laiku atslodzes brīžos. Agrāk, kad viedtālruņi nebija tik attīstīti un tiem nebija pielāgotas lietotnes, dažādas vietnes veica līdzīgu izklaides funkciju – tajās pastāvīgi tika atjauninātas smieklīgu video un spēļu kolekcijas. Mūsdienās šāda veida saturu piedāvā dažādas lietotnes, tikai vienmēr svarīgi atcerēties, ka vīrusi un krāpnieki var slēpties zem izklaidējošu lietotņu nosaukumiem vai aprakstiem. Tādēļ, meklējot šādas lietotnes, iesakām to darīt oficiālajā "AppGallery" vai izmantot īpašo "Huawei Petal search" funkciju. Šī platformas ļaus atrast jebkuru lietotni, ja tāda pastāv, un pārbaudīt, vai to ir patiešām droši lejupielādēt. Tādēļ mēs esam apkopojuši piecas izklaidējošas un neparastas lietotnes, lai jautrāk pavadītu laiku," stāsta Gunta Kursiša, "Huawei Mobile Services" Biznesa attīstības vadītāja Latvijā.

Pārbaudi savu pirkstu veiklību

Tiem, kas meklē dažādas neparastas lietotnes, iesakām sākt ar tādu, kur būs nepieciešams tikai uzlikt pirkstu uz ekrāna un to nenoņemt tik ilgi, cik iespējams. Ja šis uzdevums šķiet vilinošs, tad lejupielādējiet lietotni "Finger" no Huawei oficiālās "AppGallery" lietotņu platformas. Tas var izklausīties neparasti, bet, guļot gultā un neko nedarot, izaicinājums nenoņemt pirkstu no tālruņa ekrāna var būt vēl aizraujošāks un saistošāks, it īpaši tad, ja ir iespēja konkurēt ar citiem cilvēkiem visā pasaulē.

Virtuālais orākuls

Lietotne "I Wish" paredzēs, kurām no mūsu vēlmēm būs lemts piepildīties. Tajā būs ne tikai iespējams sastapt visdīvainākās radības, kā, piemēram, briļļainu vardi, kas tērpusies mētelī, bet arī pajautāt tām vai mūsu vēlmes piepildīsies. Lai saņemtu atbildi, būs nepieciešams uzdot jautājumus vai vienkārši ierakstīt vēlamo, un lietotne aprēķinās procentuālu varbūtību, ka tas piepildīsies. Tāpat lietotne izklaidēs ar citiem sirreāliem vizuāļiem un kalpos kā lieliska izklaide mirkļos, kad vēlaties jautrā veidā noskaidrot to, kas sagaida nākotnē.

Foto: Publicitātes foto

Viedtālunis pārvēršas par lāzera zobenu

Oficiālā Huawei lietotņu platforma "AppGallery" piedāvā arī citas ļoti neparastas lietotnes, labs piemērs ir "Laser – Simulator". Tā ļaus viedtālruni pārvērst par lāzera zobenu, pārbaudīt dažādus krāsu un skaņu efektus un pārbaudīt, cik labi tālrunis spēj pārraidīt skaņas vai dažādus gaismas impulsus. Piemēram, ar šīs lietotnes palīdzību iespējams ieslēgt stroboskopu, ko parasti izmanto deju grīdas izgaismošanai, vai īpaši spilgtu lukturīti. Lietotne patiešām spēs pārsteigt ar to, cik reāli tā pārraida lāzera staru gan audio, gan video formā.

Smieklīgas sarakstes, kas uzjautrinās draugus

Vai esat tādu fotoattēlu vai ekrānšāviņu fans, kuros citi izmaina vai rada neticamu un uzjautrinošu sociālo tīklu saturu? Lietotne "Fake Chat Messenger" ļaus izmantot iztēli un pašiem izveidot neticamus un smieklīgus ekrānšāviņus. Šajā lietotnē iespējams atlasīt sarakstē iesaistīto cilvēku profila fotoattēlus un pilnībā izveidot jaunu sarunu. Tādēļ, slinkojot mājās un vēloties nevainīgi pajokot, ir iespējams izveidot neīstu saraksti starp draugiem un dalīties tajā, lai novērotu citu reakcijas, atklājot, ka tā ir neīsta sarakste.

Atraisīt neiespējamo

Ir divu veidu cilvēki – tie, kuriem patīk atšķetināt sapinušos vadus, un tie, kuriem, tos ieraugot, jau sākās galvassāpes. Ja esat cilvēks, kuram vienmēr lūdz palīdzību, lai atpinķerētu sapinušos vadus, tad izmēģiniet šo nodarbi lietotnē "Tangle it 3D – Color Hoop". Tomēr šī lietotne prasīs nedaudz piepūles, lai atšķetinātu āķīgus uzdevumus, pamatojoties uz savijušos vadu principu. Ja ir uzmācies slinkums, un nevēlaties pārlieku piepūlēties, tad "Tangle it 3D" lietotne noteikti ļaus aizpildīt brīvo laiku.

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!