Foto: Publicitātes foto

Gadu mijas gaidās daudzi no mums veido nākamgad noteikti paveicamo lietu sarakstu. Kādam tie ir lieli karjeras plāni, citam – sapņi par skaistiem un īpašiem notikumiem, vēl kāds apņemas dzīvot veselīgāk vai apgūt kādu jaunu prasmi. Lai pēc svētku laika šīs ieceres nepaliktu vien ierakstītas blociņā, talkā var nākt dažādas lietotnes, kas meklējamas "Huawei" "AppGallery" veikalā vai izmantojot "Huawei Petal Search".

Labākai pašsajūtai

Starp populārākajiem mērķiem, uzsākot jaunu gadu, noteikti minama vēlme uzlabot fizisko formu un labsajūtu – vairāk kustēties, veselīgāk ēst, atbrīvoties no kāda kaitīga ieraduma, ieviest ikdienā kaut ko jaunu, samazināt svaru vai beidzot izgulēties. Tiesa, visbiežāk šie labie nodomi drīz vien izplēn – pēc svētku brīvdienām un iedvesmojošās "jaunā sākuma" sajūtas atgriežoties ikdienas gaitās, atgriežamies arī pie vecajiem ieradumiem vai aizmirstam par jaunajiem.

Te par lielisku palīgu var kļūt ne tikai dažādi "gadžeti" (piemēram, kāds no "Huawei" viedpulksteņiem, kas darbojas kā lielisks asistents aktīvu mērķu sasniegšanai), bet arī lietotnes, kas motivēs vai atgādinās par apņemšanos. Bez pamata lietotnes "Huawei Health", kurā iespējams sekot līdzi noietajiem soļiem, menstruāciju ciklam un citiem veselības rādītājiem, "AppGallery" var atrast virkni citu noderīgu lietotņu aktīviem izaicinājumiem, atliek tikai izvēlēties savām vēlmēm un interesēm piemērotāko. "Daily Yoga" ļaus iepazīt vai turpināt izzināt jogas pasauli, "adidas Running App" būs lielisks palīgs tiem, kas skrien, nūjo, dodas garās pastaigās, pārgājienos vai velobraucienos, bet tiem, kuri vēlas sākt ar mazumiņu, var noderēt "Water Drink Reminder", kas atgādinās par ikdienā nepieciešamo ūdens daudzumu, vai "Sleep Cycle", kas ļaus sekot līdzi miega ilgumam un kvalitātei.

Budžeta plānošana

Šis gads mums uzskatāmi parādījis, ka ir daudz lietu, kurām mēs nespējam sagatavoties. Tomēr ir skaidrs, ka vismaz nelieli iekrājumi dzīvi padara drošāku. Kamēr vieniem sava budžeta plānošana ir ierasta lieta, citi ikdienā par to pat neaizdomājas. Ja līdz šim personīgā budžeta plānošanā esi vairāk paļāvies uz sajūtām, varbūt 2021. gads ir īstais laiks, lai veidotu kādu labāk pārskatāmu sistēmu?

Te talkā var nākt budžeta plānošanas lietotnes, piemēram, "iSaveMoney", "Wallet" un citas, kas ļaus ērti un uzskatāmi sekot līdzi saviem ienākumiem un izdevumiem, izvirzīt dažādus finanšu mērķus un ērti tiem sekot. Iespējams, tieši tas tev ļaus samazināt tēriņus, veidot tik ļoti nepieciešamo drošības spilvenu vai iekrājumu kāda sen lolota sapņa īstenošanai.

Tuviem un tāliem ceļojumiem

Lai gan 2020. gads nebija ceļojumiem labvēlīgākais laiks un daudzi plāni palika nerealizēti, sapņus par došanos uz neredzētām zemēm, atgriešanos kādā no metropolēm vai citiem piedzīvojumiem nevajag aizmirst. Kamēr dzīvojam Covid-19 pandēmijas ierobežošanas apstākļos, nekas mūs netraucē veidot mūsu sapņu ceļojumu plānus. Te talkā var nākt "Booking.com" lietotne, kur meklēt visdažādākās mājvietas kādā no kārotajiem galamērķiem – nakšņot kādā noslēpumainā Skotijas pilī, klinšu namiņā kādā Ziemeļvalstī, bungalo okeāna krastā vai jebkur citur, kur vien sirds un fantāzija tevi ved. Lietotne noteikti izmantojama arī vietējo brīvdienu braucienu plānošanai.

Kad atkal varēsim droši doties apskatīt pasauli, ceļojumu plānošanai lieti noderēs arī "AppGallery" izveidotā lietotņu kolekcija "Plan your trip" (meklējama sadaļā "Aktuālās kolekcijas"), kur iekļautas dažādas praktiskas lietotnes gan lidojumu, gan viesnīcu rezervācijas, sabiedriskā transporta un citu pakalpojumu meklēšanai. Daudzi pakalpojumi, tostarp saistībā ar aktuālo informāciju par Covid-19 ierobežojumiem dažādās valstīs, meklējami lietotnē "Trip.com", bet tiem, kuru dzīve nav iedomājama bez garšu baudas, īpaši silti iesakām vietni "Eatwith", kur iespējams atrast neparastus garšas piedzīvojumus dažādās pasaules malās un restorāna maltītes vietā izvēlēties vakariņas kādā dzīvoklī, vietējo gardumu meistarklases vai gastronomisku pastaigu.

Kļūsti radošāks

Jaunā gada sākums ir īstais laiks jaunu prasmju apgūšanai. Vai tā būtu jaunas valodas apguve kaut sarunvalodas līmenī (te jāizceļ lietotne "Memrise"), vai arī klavierspēles, šaha vai tamborēšanas pamati – "AppGallery" ir pieejams plašs un daudzveidīgs lietotņu piedāvājums visdažādākajiem hobijiem.

Ja savā nākamā gada apņemšanos sarakstā esi iekļāvis vēlmi kļūt radošākam, talkā var nākt "PicsArt Photo Editor" – lietotne, kas ļaus uzlabot un pārveidot gan foto, gan video, veidot kolāžas, izmantot dažādus filtrus un citādi radoši izpausties. Tāpat radošām izpausmēm lieliski piemērota ir grafiskā dizaina lietotne "Canva".

Platforma "AppGallery" ir parūpējusies arī par tiem, kuri jaunajā gadā vēlas asināt savu prātu ar dažādiem uzdevumiem – lietotņu veikalā izveidota izlase "Sharpen your brain", kur atradīsi vairākas aizraujošas un interesantas prāta, atmiņas un erudīcijas trenēšanas iespējas.

Lai laimīgs, iedvesmojošs, piedzīvojumiem un iespaidiem bagāts jaunais gads!

Foto: Publicitātes attēls
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!