Foto: Publicitātes foto

Mūsdienu lietotāju paaudze nebaidās paplašināt savas vēlmju robežas, pieprasot augstvērtīgu lietotāja pieredzi, 24/7 socializācijas un izklaides iespējas, kā arī uzticamu, izturīgu un portatīvu viedpalīgu, kas spēj paveikt vairākus darbus vienlaicīgi. Apvienot šīs prasības vienā ierīcē izdevies tehnoloģiju nozares līderim "Huawei" – pateicoties izcilai efektivitātei un veiktspējai, jaunais planšetdators "MatePad Pro" pārliecinās ne vienu vien tehnoloģiju entuziastu.

"Mūsdienās planšetdatori piedzīvo ievērojamus uzlabojumus, kļūstot par svarīgu viedierīču ekosistēmas sastāvdaļu. Piemēram, jaunākais "Huawei" flagmanis "MatePad Pro" piedāvā lietotājiem vēl nebijušu sniegumu gan darbam, gan izklaidei. Šo izsmalcināto ierīci darbina jaudīga Kirin 990 čipkopa, kas ļauj tai darboties bez mazākās aizķeres, savukārt neredzēti liels FullView ekrāns, kas aizņem 90% no ierīces virsmas, izceļ ikvienu attēla niansi, vienlaicīgi rūpējoties par lietotāja redzi – sertificētā tehnoloģija būtiksi samazina zilo gaismu, mazinot acu nogurumu un saglabājot to veselību. Tas ir īpaši svarīgi, ņemot vērā ekrānlaiku, ko ikviens no mums patērē ikdienā," stāsta "Huawei" produktu apmācību vadītājs Latvijā Aleksandrs Jekimovs. Viņš uzsver vēl vienu mūsdienu lietotājam svarīgu detaļu – "MatePad Pro" ir ļoti viegls un izturīgs, tādēļ tas kļūs par uzticamu ceļabiedru, lai kurp lietotājs dotos.

Kompakta ofisa alternatīva

Attīstoties planšetdatoru tehnoloģijām, tās arvien vairāk tiek ieintegrētas arī darba vidē, nodrošinot uzlabotu funkcionalitāti un vienlaikus dodot darbiniekiem iespēju ātri piekļūt svarīgai informācijai, atrodoties ceļā. "Lai gan viedtālruņi joprojām ir galvenā tiešās saziņas forma, dodoties ceļā vairāk iespēju spēj sniegt tieši planšetdators. Tagad "MatePad Pro" iestrādāta uzlabotā "Huawei" App Multiplier funkcija, kas ļauj atvērt vienu lietotni divos dažādos logos un, izmantojot lielā ekrāna priekšrocības, ērti veikt vairākus darbus vienlaicīgi," komentē Jekimovs.

App Multiplier atbalsta arī mobilo lietotņu dublēšanu. Turklāt, lai nodrošinātu patērētājiem ierīci darba gatavībā jau iegādes brīdī, jaunie "MatePad Pro" aprīkoti ar lietotņu veikalu "AppGallery", kas piedāvā vairāk nekā 60 000 dažādu lietotņu gan darba vajadzībām, gan brīvajam laikam. "Apzinoties, ka planšetdators ir kompaktāks mūsdienu darba rīks, "Huawei" piedāvājis vēl vienu unikālu un drošu platformu dažādu mobilo rīku ielādei. Turklāt katrā reģionā darbojas lokālās darba grupas, kuru uzdevums ir nepārtraukti paplašināt "AppGallery" klāstu ar vietējā tirgū izstrādātām lietotnēm, savukārt visi veikalā pieejamie rīki ir pielāgoti "Huawei" ierīcēm, nodrošinot izcilu lietotnes darbību un ierīces veiktspēju," stāsta Jekimovs.

Tehnoloģiju ražotāji nav aizmirsuši arī par ērtas savienojamības nozīmi šajā steidzīgajā laikā, kur katra minūte ir no svara. "Pateicoties vairāku ekrānu sadarbības (Multi-screen Collaboration) funkcijai, vairs nebūs jāizvēlas starp planšetdatoru vai viedtālruni, jo tiklīdz abas ierīces būs savienotas, lietotājs varēs pāris sekunžu laikā projicēt viedtālruņa saturu un planšetdatora ekrāna, operējot uz lielākas platības, bet pārnest jebkurus attēlus un dokumentus varēs, vienkārši pārvelkot failu no vienas ierīces uz otru," stāsta "Huawei" eksperts.

Izcila jauda visas dienas garumā

Ikvienam lietotājam nācies piedzīvot brīdi, kad svarīga e-pasta nosūtīšanas brīdī, ierīce steidzas atgādināt par zemo akumulatora līmeni. Lai izvairītos no šādiem neptīkamiem brīžiem, planšetdatora akumulators un veiktspēja ir svarīgi aspekti, ko apskatīt, izvēloties ierīci darba vajadzībām. "Saskaņā ar veiktajiem testiem, "Huawei" "MatePad Pro" 7250 mAh lielais akumulators var izturēt līdz pat 12 stundām garu video atskaņošanu, 11,5 stundu garu interneta pārlūkošanu un pat 11 stundas nepārtraukta biroja darba bez papildu uzlādes. Un tas viss ir iespējams, pateicoties Kirin 990 mikroshēmojumam, kas piedāvā jaudīgas enerģijas taupīšanas iespējas," stāsta "Huawei" eksperts.

Turklāt "MatePad Pro" ir pasaulē pirmais planšetdators, kas atbalsta reverso bezvadu uzlādi. Savukārt, izmantojot SuperCharge uzlādes iespējas, pietiks ar pusstundu garu uzlādi, lai planšetdatoru varētu darbināt 3 stundas, bet, pieslēdzot to elektrības avotam uz 2,5 stundām, to varēs darbināt veselas 12 stundas.

Radošuma sinhronizēšana

Domājot par tiem klasisko vērtību piekritējiem, kas mūsdienās priekšroku joprojām dod papīram un pildspalvai, "Huawei" izveidojis jaunu viedo M-zīmuli "Huawei M-Pencil", kas apvienojumā ar "MatePad Pro" planšetdatoru pavērs jaunas radošās iespējas katram lietotājam. "Šis M-zīmulis sevī slēpj daudz vairāk nekā lietotājs varētu iedomāties. M-Pencil atpazīst 4096 līmeņus lielu jutības pakāpi, nodrošinot dabisku zīmēšanas pieredzi un vienlaikus, reaģējot uz spiedienu, ļauj novilkt dažāda biezuma līnijas," "M-Pencil" priekšrocības atklāj Jekimovs.

Lai uzlabotu rakstīšanas pieredzi, "M-Pencil" tāpat atbalsta plaukstas noraidījuma funkciju (Palm rejection), ļaujot lietotājam ar vienu roku turēt planšetdatoru, bet otru roku izmantot, lai rakstītu, radot līdzīgas sajūtas pierakstu veikšanai kladē. Kā stāsta Jekimovs, pastāv divas opcijas, lai pievienotu M-zīmuli "MatePad Pro" planšetdatoram. "Viena iespēja ir M-zīmuli fiziski pielikt klāt ierīcei. Taču savienojumu var izveidot arī, ieslēdzot Bluetooth funkciju un atlasot "M-Pencil". Savukārt brīžos, kad M-zīmuli neizmantojat, to var piestiprināt planšetdatora garākajai malai un tas automātiski uzlādēsies."

Tagad sasniegt produktivitātes kalngalu ir vieglāk, kā jebkad agrāk – "Huawei MatePad Pro" nodrošinās izcilu saikni starp darbu un privāto dzīvi, un pavērs bezgalīgas iespējas ikvienam lietotājam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!