Foto: Publicitātes foto

Stilu šodien definē ne vien tas, ko tu velc, bet arī tas, ar kādiem aksesuāriem izvēlies savu apģērbu papildināt. Lai parādītu, ka mūsdienu tehnoloģijas ir kļuvušas ne vien par neaizstājamu palīgu ikdienā, bet arī par vienu no moderna vīrieša tēla pamatelementiem, tapis ekskluzīvs sadarbības projekts starp tehnoloģiju uzņēmu "Huawei" un stilisti Sintiju Selicku-Užani. Kopprojekta ietvaros radīta gan koša vīriešu garderobes fotosesija, gan video un unikāla modes skate, kurā stiliste iezīmē jaunākās modes tendences un rosina Latvijas vīriešus nebaidīties eksperimentēt, savā garderobē apvienojot ērto un funkcionālo ar drosmīgo. Projektā stiliste kombinēja jauno, ekstravaganto Latvijas modes mākslinieku radītos tērpus ar jaunākajiem "Huawei" gadžetiem no nupat starptautiski prezentētās nēsājamo ierīču sērijas – "Huawei Watch GT 2 Pro" viedpulksteni un bezvadu austiņām "Huawei FreeBuds Pro".

Ērtākai un stilīgākai ikdienai


Lai iezīmētu, kā mūsdienīgam vīrietim lieliski izskatīties jebkurā dzīves situācijā, projektam izraudzītie apģērbu salikumi iemieso četras dabas stihijas – zemi, gaisu, ūdeni un uguni, atspoguļojot arī mūsdienu dzīvesstilu no ikdienas un atpūtas līdz darbam, biznesam un sportiskām aktivitātēm.

"Dažādas nēsājamās ierīces – viedpulksteņi, bezvadu austiņas – mūsu ikdienā jau labu laiku pretendē uz gandrīz tikpat svarīga aksesuāra lomu kā kaklarota vai saulesbrilles. Sadarbības projektā kopā ar Huawei vēlos pārliecināt par šo 21. gadsimta modes patiesību, atklājot, kam jābūt stilīga vīrieša garderobē un kā ikvienā ikdienas situācijā apģērbu veiksmīgi savienot ar modernajām un funkcionālajām tehnoloģijām," norāda stiliste Sintija Selicka-Užane.

"Mūsdienu dzīves temps ir neticami ātrs, līdz ar to ir svarīgi, lai tas, ko velkam, ir ne tikai ērts, bet arī papildina mūsu ikdienu. Tāpēc mūsu uzņēmuma radītās jaunās nēsājamās ierīces izceļas gan ar funkcionalitāti, gan dizainu, kas izcili iekļaujas mūsdienīga vīrieša dzīvesstilā. Esam neizsakāmi priecīgi īstenot šādu vēl nebijušu sadarbības projektu, lai kopā ar stilisti ne vien atklātu sinerģiju starp modi un tehnoloģijām, bet patiesi iedvesmotu vīriešus ērtākai un reizē arī stilīgākai ikdienai," par projektu stāsta "Huawei" mārketinga komunikācijas vadītāja Latvijā Alise Cēsniece.

Elastība un perfekcija biznesā


Ja vēlies būt veiksmīgs biznesā, ir jābūt kā zivij ūdenī – konstantā kustībā, vienmēr elastīgam un spējīgam "izpeldēt" no jebkuras dzīves piespēlētās situācijas. Biznesam Sintija izvēlējusies zīmola Kasher Bloom topošās kolekcijas apģērbu, kas apvieno neparastu dizainu, eleganci un perfekciju ik detaļā, ļaujot tā nēsātājam justies pārliecinātam par sevi ikvienā dzīves situācijā. Stiliste norāda, ka biznesā viens no personības apliecinājumiem ir rokaspulkstenis, tāpēc šim modes salikumam piemērojusi viedpulksteni: "Ja atceramies pirmos viedpulksteņus, tie bija diezgan sportiski un lieli. Bet "Huawei Watch GT 2 Pro" premium klases dizains ar titāna korpusu un izturīgu safīra stiklu būs perfekti iederīgs gan ikdienas, atpūtas un sporta gaitās, gan arī biznesa vīrieša garderobē. Faktiski tas ir uzticams asistents visās situācijās, jo bez uzlādes darbojas līdz pat divām nedēļām, un, pat ja līdzi nav lādētāja, to var uzlādēt no Huawei mobilā telefona ar bezvadu uzlādi."

Svelme sportā


"Sportojot mēs iegūstam uguni, svelmi un karstumu. Tuvojas ziema, tāpēc sportam izvēlējos siltāku stila salikumu – Latvijas Mākslas akadēmijas studentes Annas Jurjānes radīto tērpu ar siltu mēteli. Šis ir patiesi ērts modelis, kurā brīvi kustēties, bet reizē izskatīties ļoti labi un pievērst sev uzmanību." Ar šo stila salikumu Selicka-Užane atkal rosina eksperimentēt – var nevilkt tik lielu mēteli, bet tā vietā virs krekla uzvilkt īsu sporta jaku, ļauties krāsām un tik aktuālajiem latviskajiem rakstiem, tādējādi iekrāsojot pelēkās rudens dienas. Apģērbu papildina Huawei Freebuds Pro austiņas, kas dod neierobežotu brīvību klausīties savu iemīļoto mūziku vai podkāstu, kamēr pilnībā nododies sportiskām aktivitātēm, kā arī "Huawei Watch GT 2 Pro" viedpulkstenis. Tam ir plašas veselības un sporta funkcijas ar vairāk nekā simt dažādiem treniņu režīmiem, kas ietver arī slēpošanu, snovbordu un golfu. Apvienojot to ar viedpulksteņa ūdens izturību līdz pat 50 metru dziļumam, tas būs lielisks partneris arī ekstrēmākās nodarbēs. Turklāt uzlabotā sirdsdarbības, miega un stresa monitorēšanas tehnoloģija padarīs "Huawei Watch GT 2 Pro" par ikviena vīrieša personīgo treneri.

Stabilitāte ikdienā


"Ikdienā cilvēkam jābūt stabilam, sazemētam. Lai dzīvē kaut ko sasniegtu, mēs nevaram lidināties pa gaisu," norāda stiliste. Latvijas Mākslas akadēmijas studenta, jaunā modes mākslinieka Romāna Arhipova darinātais tērps ir tieši tāds. Bez gaisīgā, zilā virstērpa salikums ir droši velkams pat uz darba tikšanos – tas ir vienkāršs, labi sader ar klasiskām kurpēm vai zābakiem. Savukārt virstērps padara koptēlu interesantāku un košāku, lai tas ikdienas gaitās būtu stilistiski drosmīgāks. Zilā virstērpa vietā stiliste iedrošina vilkt arī spilgtas krāsas džemperi vai žaketi. Tēlu Sintija rosina papildināt ar "Huawei Watch GT 2 Pro" viedpulksteni, jo tas ne vien labi izskatīsies, bet faktiski atvieglos aktuālāko tālruņa funkciju lietošanu, padarot ērtāku mūsu ikdienu, piemēram, attālināti uzņemot fotogrāfijas savā viedtālrunī, viegli atrodot noklīdušo telefonu, saņemot paziņojumus un zvanus vai ērti kontrolējot mūzikas atskaņošanu tieši no pulksteņa.

Vieglums un gaisīgums atpūtā


Atpūtu un izklaidi pēc garas darba dienas stiliste salīdzina ar svaiga gaisa malku, lai atkal uzlādētos un atgūtu enerģiju. Tāpēc arī piemeklētais Latvijas Mākslas akadēmijas studentes Odrijas Bušas tērps atpūtai ir mazliet gaisīgs, viegls un drosmīgs. Krekls ir nedaudz caurspīdīgs un neierasts vīrieša garderobē, bet uz tā droši var uzvilkt žaketi vai mēteli, klāt likt stilīgu cepuri un viedpulksteni, uzvilkt zābakus vai botas, kas tēlu sabalansēs. Atpūtai un brīžiem, kad vienkārši nepieciešams atslēgties no ikdienas drūzmas, funkcionāli lielisks un stilīgs garderobes papildinājums ir arī jaunās "Huawei FreeBuds Pro" bezvadu austiņas – neuzkrītošas un ērtas, ar iespēju pielāgot tās dažādām auss formām. Turklāt aktīvā trokšņu slāpēšanas funkcija piedāvā trīs darbības režīmus, kas pielāgojas videi un situācijām, kurās atrodamies.

Ir skaidrs, ka mūsdienu viedierīces vairs ne tuvu nav tikai palīgi sportā. Tās ir multifunkcionāli rīki, kas var kļūt par neaizstājamiem palīgiem un gaumīgiem aksesuāriem ikvienā dzīves situācijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!