Foto: Publicitātes foto
Eiropā vadošā transportlīdzekļu pakalpojumu platforma "Bolt", kas bija viens no pirmajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas pievienojās "AppGallery" lietotņu veikala klāstam, tagad ir integrēts arī "Huawei" karšu pakalpojumā "Petal Maps", tādējādi kļūstot lietotājiem vēl pieejamāks.

Lietotājiem ar "Huawei" viedtālruni, kura pamatā ir "Huawei Mobile Services" (HMS), un tiem, kas lejupielādē "Petal Maps" no "Google Play" lietotņu veikala, tagad ir pieejama papildu iespēja "Petal Maps" aplikācijā, kas ļauj turpat tālrunī iegūt ceļa norādes un aprēķināt paredzamo brauciena garumu. Lietotāju ērtībām lietotnē ir pieejami maršruta aprēķini, kā izmantojot kopbraukšanas iespējas, tā pārvietojoties ar sabiedrisko transportu vai ar kājām.

Tiklīdz lietotājs "Petal Maps" sākumekrānā uzspiež uz "Bolt" ikonas, viņš automātiski tiek pārcelts uz "Bolt" lietotni, kur var ērti rezervēt braucienu, pārbaudīt informāciju par izvēlētā taksometra autovadītāju un ērti sekot līdzi automašīnas atrašanās attālumam, kā arī uzzināt, cik izmaksās potenciālais brauciens.

Kopš "Bolt" pievienošanās lietotņu veikalam "AppGallery" 2020. gada vasarā, šis kopbraukšanas pakalpojums ir kļuvis īpaši populārs "Huawei" lietotāju vidū, no kuriem jau 12 miljoni to ir lejupielādējuši visā pasaulē.

""Huawei" vienmēr meklē jaunus veidus, kā uzlabot savu lietotāju viedtālruņu lietošanas pieredzi, tāpēc "Bolt" integrācija "Petal Maps" ir solis uz priekšu ērtākai navigācijas pakalpojumu pārlūkošanai. "Huawei" sadarbība ar "Bolt" ir ļāvusi mums 12 mēnešu laikā ieviest divas dažādas lietotnes "AppGallery" klāstā – "Bolt" un "Bolt Food", kas bagātina "Huawei" lietotāju iespējas ar lokāli būtiskām lietotnēm un pakalpojumiem," stāsta Gunta Kursiša-Butkāne, "Huawei Mobile Services" Biznesa attīstības vadītāja Latvijā.

Abi uzņēmumi ir sadarbojušies arī programmatūras izstrādē, "Bolt" integrējot "Huawei Map Kit", kas ļauj kopbraukšanas pakalpojuma lietotnei nodrošināt personalizētus paziņojumus un mijiedarbību ar HMS ierīcēm.

Nesen "Petal Maps" tika papildināta ar jauniem uzlabojumiem, tostarp joslu vadību ("Lane Guidance"), kuras mērķis ir palīdzēt autovadītājiem uzlabot maršruta plānošanu un sniegt palīdzību sarežģītās satiksmes situācijās, kā arī bezsaistes kartes, kas ļauj lietotājiem izmantot meklēšanas un navigācijas funkcijas pat tad, ja nav interneta savienojuma. Turklāt pakalpojumu meklēšana ir kļuvusi vienkāršāka, pateicoties jaunajām un uzlabotajām "viena pieskāriena" meklēšanas funkcijām, kas parāda vairākus tuvumā esošos pakalpojumus, piemēram, degvielas uzpildes stacijas, restorānus, bankomātus un veikalus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!