Foto: Publicitātes foto
No 29. līdz 31. jūlijam jaunā Starptautiskā festivāla "Grand Tribute Show" ietvaros, koncertzāles "Dzintari" lieliskajā skatuvē, norisināsies trīs brīnišķīgi koncerti! Skatītājiem būs iespēja iepazīties ar pasaules slaveno estrādes grupu un dziedātāju mākslu to oficiālo "tribute" izpildītāju izrādēs, kurus ir atzinuši visos kontinentos! Visi trīs koncerti norisināsies Krievijas "Mistera Bīna" Jurija Askarova pavadībā!

29.jūlijā uzstāsies čehu grupa "Queenie", kuru izpildījumā tiks atskaņotas leģendārās rokgrupas "Queen" slavenās hītu dziesmas. Grupas solists uzstāsies tieši tajos pašos tērpos, kuros savā laikā uzstājās pats Fredijs Merkūrijs (Freddie Mercury). Pateicoties ļoti līdzīgai balsij un uzstāšanās stilam uz skatuves, grupa guvusi atzinību vairākās pasaules valstīs, kopš 2006.gada. Dažās dziesmās grupai palīdzēs simfo-roka orķestris, bet dziesma "Barselona" tiks iedziedāta operas dīvas izpildījumā! Spilgta un grandioza tribjut-izrāde nevienu neatstās vienaldzīgu! Pēdējā laikā strauji ir kāpusies Fredijam Merkūrijam un grupai "Queen" interese, pateicoties biogrāfiskai filmai "Bohēmista rapsodija", kura ir saņēmusi šogad piecas "Oskara" balvas!

30. jūlijā skatītāji varēs nokļūt pop-mūzikas karaļa Maikla Džeksona brīnuma šovu pasaulē! Skatuvē Maikla Džeksona tēlu iespēlēs tā oficiālais dvīnis no Barselonas – Serdžio Kortes (Sergio Cortes) ar deju grupu no Itālijas, kurš pēc Maikla nāves kļuvis Nr.1 starp tā dvīņiem ne tikai dēļ tā ārējā izskata līdzības, bet arī tāpēc, ka dejo un dzied viņš viens pret vienu kā viņš! Pats Serdžio vairākas reizes ir bijis Maikla koncertu aizkulisēs, pie sevis kopēdams viņa kustības un balsi. Burvīga šovu programma atstās brīnumainu iespaidu katram skatītājam!

Koncerts ir veltīts pop-mūzikas karaļa 60. gadu jubilejai un piemiņas 10. gadu dienai.

31. jūlijā visi leģendārā Adriāno Čelentāno (Adriano Celentano) fani būs īsti pārsteigti – viņa oficiālais dvīnis Adolfo Sebastiani uzstāsies Dzintaru koncertzāles skatuvē. Kopš 2003. gada viņa programma "Adriano Celentano tribute" ir pulcējusi simtiem tūkstošu fanu visā pasaulē un iekarojusi pašu itāļu sirdis! Tas būs grandiozs koncerts skatītājiem ar dzīvo mūziku vismīļāko dziesmu izpildījumu no Adriāno Čelentāno repertuāra.

Koncerts ir veltīts Adriāno Čelentāno albūma "Soli" prezentēšanas 40. gadadienai, kurš ir kļuvis ļoti nozīmīgs Čelentāno karjerai!

Koncerta biļetes var iegādāties Biļešu Serviss biļešu kasē un tīmekļa vietnē

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!