Foto: Publicitātes attēls
Izcils našķis Ziemassvētkos Jums un Jūsu draugiem no veselīgajiem EKO produktiem "Ušuru Dzērvenīte".

SIA "Ušuru kūdra" nodarbojas ar kūdras ieguvi, dzērveņu audzēšanu, pārstrādi.
Ogas tiek audzētas, pārstrādātas Gulbenes novoda Daukstu pagasta Lielajā mārku purvā, kur katra oga saņem saules enerģiju, dabas spēku, lai nodotu to tieši Jums.

Dzērvenēs ir daudz C vitamīna, tāpat tajās ir A, E, K un B6 vitamīni, mangāns, kalcijs, dzelzs, magnijs, fosfors, kālijs, cinks un varš, kuri labvēlīgi ietekmē sirds un asinsvadu sistēmas veselību, mazina aterosklerozes veidošanās iespēju.

Dzērvenes ir populārākais profilakses līdzeklis urīnceļu iekaisumu gadījumos. Tāpat tās pozitīvi ietekmē kuņģa-zarnu trakta darbību, mutes veselību, pasargā no nierakmeņu veidošanās, samazina tā saucamā sliktā holesterīna, bet paaugstina labā holesterīna līmeni asinīs, palīdz atveseļošanās periodā pēc dažādām infekciju slimībām, kā arī sirds un asinsvadu sistēmas slimībām. Dzērvenes samazinot risku saslimt ar dažādiem audzējiem. Tās izmanto arī paaugstināta asinsspiediena gadījumos, pie bronhīta, tuberkulozes un vielmaiņas traucējumu gadījumos.

Saaukstēšanās slimību profilaksei iesaka lietot dzērvenes kopā ar medu 1:1, var lietot arī dzērveņu sulu, dzērveņu tēju, vai svaigas ogas. Tāpat ogas var samalt, pievienot tām medu un ēst pa ēdamkarotei pāris reizes dienā. Vienkārši sakot - šīm ogām ir plašs pielietojums.

Iespējams izveidot EKO dāvanas, no mūsu piedāvājuma pēc jūsu izvēles.

Pasūtījumi pieteikšana pa tālruni - 29130020

http://www.usurukudra.com/produkti/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!