Foto: Publicitātes foto
Elektroniskās dāvanu kartes ir ieņēmušas stabilu vietu mūsdienu sabiedrības ikdienā, jo Elektroniskā dāvanu karte vairs nav tikai vienkārši dāvanu karte. Tagad Elektronisko dāvanu karšu sistēmai ir pievienotas jaunas iespējas un ar Elektronisko dāvanu karti var norēķināties par pirkumiem arī interneta veikalā un tas ir ļoti pieprasīts pakalpojums.

Daudzi uzņēmēji joprojām atliek Elektronisko dāvanu karšu sistēmas ieviešanu un lieto parastas dāvanu kartes bez elektroniskas uzskaites maldīgi uzskatot, ka tas ir izdevīgāk. Šāds uzskats varētu būt izplatījies tāpēc, ka uzņēmējiem trūkst informācijas par Elektronisko dāvanu karšu sistēmas ieviešanu un lietošanas priekšrocībām salīdzinot ar parastajām dāvanu kartēm.

SIA"ID CS" jau vairākus gadus tirgū piedāvā un vienlaicīgi attīsta un papildina ar jaunām iespējām vienkāršu un efektīvu Elektronisko dāvanu karšu sistēmu, kuru var ieviest bez ievērojamiem ieguldījumiem, jo maksa ir tikai par sistēmas izmantošanu. Dažas būtiskas Elektronisko dāvanu karšu lietošanas priekšrocības:

- Katra pārdotā Dāvanu karte ir jauns klients Jūsu biznesam un tas, protams, audzē klientu skaitu.

- Elektroniskās dāvanu kartes klienti izvēlas labprātāk un tas palielina Jūsu apgrozījumu.

- Visas atskaites par darbībām ar Elektroniskajām dāvanu kartēm ir pieejamas jebkurā laikā on-line un Jūs esat pilnībā atbrīvoti no sarežģītā dāvanu karšu uzskaites procesa.

- Nav nepieciešamas nekādas papildus iekārtas, ar Elektroniskajām dāvanu kartēm var norēķināties tāpat kā ar bankas maksājumu kartēm - jau esošajos bankas maksājumu terminālos.

- Pastāv iespēja interneta veikalā norēķināties par pirkumiem ar Elektroniskajām dāvanu kartēm.

- Jūsu uzņēmuma mājas lapā var izveidot „lodziņu", kur klienti var pārbaudīt

kartes atlikumu un derīguma termiņu – šī funkcija veicina Jūsu mājas lapas apmeklējumus un patīk klientiem. Kartes atlikumu var pārbaudīt arī terminālī.

-Elektroniskās dāvanu kartes patīk klientiem arī tāpēc, ka tās var būt ar jebkuru brīvi izvēlētu summu un izlietot var neskaitāmās reizēs derīguma termiņa laikā, lietojot Dāvanu karti kā parastu maksājuma karti.

-Elektroniskās dāvanu kartes sekmīgi var izmantot preču maiņas vai atdošanas gadījumos.

Ja tomēr mūsu apkopotā informācija vēl Jūs nepārliecina, ka Elektroniskās dāvanu kartes ir labs instruments jebkura uzņēmēja rokās, tad varat daudz vairāk uzzināt, visu apskatīt, noskaidrot un izrunāt pie mums Elektronisko dāvanu karšu sistēmas ieviesēja SIA „ID CS" . Nodrošinam arī elektronisko karšu ražošanu, palīdzam ar dizaina sagatavošanu.

www.idcs.lv
www.idcskartes.lv
www.e-kartes.lv
Artilērijas iela 22, Rīga, tālr. 67277477

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!