Foto: Publicitātes foto
Tehnoloģiju ražotājs "Huawei" pēc ilgāka pārtraukuma piedāvā lietotājiem jaunu viedtālruni "nova 9", kas, kā pārējie nova sērijas priekšgājēji, piedāvā mūsdienīgākās "Huawei" tehnoloģijas, tostarp, ērtu dizainu, vispusīgas kameras iespējas un ātrās uzlādes risinājumus. Jaunais "nova 9" ir viedtālrunis, kas paredzēts katram tā lietotājam – dinamisks, stilīgs un neatkarīgs – un radīts, kā jaudīgs personīgais asistents visas dienas garumā, lai arī kur lietotājs dotos, vai, ko darītu.

Kamera izciliem kadriem

Mūsdienās kamera ir viena no svarīgākajām viedtālruņa funkcijām, tāpēc ražotāji tai pievērš arvien lielāku uzmanību – "Huawei" jaunākais viedtālrunis "nova 9" nav izņēmums. Tas aprīkots ar "Ultra Vision" kameru sistēmu, kas ietver četras kameras viedtālruņa aizmugurē un vienu priekšpusē - izkārtotas tā, lai atgādinātu ziedlapiņas simetriskumu. Zem galvenās 50 MP kameras ar 1/1,56 collu sensoru ir 8 MP īpaši plata leņķa kamera ("Ultra-wide-angle"), 2 MP dziļuma kamera, kas lieliski izceļ sejas vaibstus portretā, un makro kamera, kas spēj uzņemt pietuvinātus attēlus pat no 4 cm attāluma. Lietotājus, kas ir iecienījuši uzņemt pašportretus, pārsteigs 32 MP priekšējā kamera, kas spēj iemūžināt krāsu bagātību un nevainojami skaidrus attēlus.

Kameru sistēma nepievils arī tumšajā diennakts laikā ar "Huawei" "Super Night Selfie" algoritmu, kas samazina "graudainumu" un rekonstruē fonu, lai iegūtu nevainojamu kvalitāti nakts fotogrāfijām. Neatkarīgi no tā, vai tiek fotografētas ainavas vai portreti, attēli ir spilgti, bet nav pārgaismoti, un tajos ir redzamas detaļas, kas paslēptas tumšākajās attēla vietās.

Viedtālrunis pārsteidz ne tikai ar pārliecinošām fotogrāfijām, bet arī ar jaunumiem video uzņemšanā. Filmēšanas pieredzi uzlabo AIS video stabilizācijas tehnoloģija, kas automātiski izlīdzina un iztaisno trīcošus kadrus. Šī funkcija izcili noder lietotājiem, kas ir iecienījuši uzņemt video, atrodoties kustībā. Tāpat noderīgs jauninājums ir iespēja nepārtraukti filmēt, pārslēdzoties no priekšējās uz aizmugurējo kameru, kā arī vienlaicīgi filmēt ar abām kamerām dubultā ieraksta režīmā.

Dizaina un jaudas mijiedarbība

Modernais viedtālrunis "nova 9" būs lielisks sabiedrotais ne tikai fotografēšanas entuziastiem, bet arī tehnoloģiju interesentiem. Aprīkots ar jaudīgu "Snapdragon" 778G procesoru, 8 GB RAM un displeju, kas atbilst visaugstākajiem izšķirtspējas standartiem: 120 Hz ekrāna atsvaidzes ātrums, 1,07 miljardiem krāsu un 300 Hz skārienu uztveršanas ātrums. Iespaidīgais aprīkojums ļauj baudīt spēles un video bez pārrāvumiem, pateicoties uzlabotajai dzesēšanas sistēmai, kas nodrošina netraucētu tālruņa darbību noslogotākajos brīžos.

Arī ierīces dizains ir tikpat pārdomāts. Viedtālrunim ir zaigojošs un gaismu atstarojošs aizmugurējā korpusa dizains, kas noteikti ļaus tā lietotājam izcelties uz citu fona. Latvijā viedtālrunis ir pieejams divās krāsās: melnā un gaiši zilā. Jaunā "nova 9" autentiskumu vēl vairāk izceļ gudri izvietotās kameras lēcas tālruņa aizmugurē, kā arī plānais un ārkārtīgi vieglais korpuss, kas sver tikai 175 g, un ērti ieguļas plaukstā.

Spēcīgs akumulators

Vidēji pie viedtālruņa ekrāna pavadām vismaz pāris stundas dienā, tāpēc akumulatora darbības laiks ir būtisks faktors. Ierīce, kas izlādējas nelaikā, sniedz nepatīkamu pieredzi, it sevišķi, ja uzlādei pēc tam jāvelta vairākas stundas. Paturot prātā šos lietotāju paradumus, "Huawei" jauno "nova" sērijas viedtālruni ir aprīkojis ar 4300 mAh lielu akumulatoru, kas nodrošina tālruņa darbības jaudu visas dienas garumā, saglabājot vieglu ierīces svaru un patīkamu dizainu. Tāpat, pateicoties 66 W "Huawei" "SuperCharge" ātrajai uzlādei, ir nepieciešamas tikai 38 minūtes, lai ierīci pilnībā uzlādētu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!