Foto: Publicitātes foto
Uzturēt saziņu ar svarīgāko ir viegli, ja jūs un jūsu tuvākie varat strādāt, mācīties, spēlēt un sazināties ar ierīcēm, kas paredzētas katrai jūsu dzīves aktivitātei. "Surface" nodrošina ierīču pilnu klāstu mūsdienīgam dzīvesveidam modernā augstākās kvalitātes dizainā.

"Skaistums ir visur gaidīts viesis" – Johans Volfgangs fon Gēte. Kāpēc gan neizvēlēties skaistumu tehnoloģijās? "Surface" klāsta ierīces nodrošina slaiku, elegantu un stilīgu dizainu ar izciliem materiāliem, piemēram, siltu "Alcantara®" vai vēsu metālu, kā arī bagātīgām krāsām.

Jūs varat atrast perfektu skārienekrānu katrā "Surface" ierīcē. Katrai "Surface" ierīcei ir augstas izšķirtspējas "PixelSense" skārienekrāna displejs, kas nodrošina patiesas krāsas un aizraujošu interaktīvu pieredzi. Viegli skicējiet, rakstiet, dzēsiet un tveriet savas domas, izmantojot pirkstus vai "Surface Pen" – labāk nekā pildspalva un papīrs.

Saziņas uzturēšana tiešsaistē – mūsu jaunā realitāte. "Surface" un "Microsoft Teams" palīdz sazināties ar cilvēkiem, kuri rūp jums visvairāk, – vienuviet ar visām jūsu personiskajām un sociālajām grupām. Zvaniet, tērzējiet un plānojiet – tas viss vienā lietotnē. Visiem "Surface" datoriem ir HD video tīmekļa kameras, kas orientē jūsu seju no jebkura leņķa, kurā veicat zvanus, sapulces, virtuālas tikšanās un daudz ko citu.

Un noteikti, kad runa ir par personālo datoru, viena no vissvarīgākajām lietām – paveikt visu līdz galam. Ar "Surface" varat to paveikt ar veiktspēju un jaudu, pateicoties ātrdarbīgiem procesoriem, lielai krātuvei un visas dienas akumulatora darbības laikam.

Tagad iepazīstiet jaunu "Surface" klāsta ierīci, visportatīvāko "Surface" skārienekrānu divi vienā – "Surface Go 3", kas ir lieliski piemērots ikdienas uzdevumiem, mājas darbiem un spēlēm.

Izstrādāts ar labākajām operētājsistēmas "Windows 11" iespējām, "Surface Go 3" ir optimizēta digitālai pildspalvai un pieskārienam ar ātrāku "Intel®Core" procesoru, visas dienas akumulatora darbību un iebūvētu "Microsoft" drošību.

Ierīce ir lieliski piemērota visai ģimenei. Svars – tikai 545 grami, ar augstas izšķirtspējas 220 ppi skārienekrānu. Varat arī izvēlēties papildu tastatūru-pārsegu dažādās krāsās, kas tiek pārdotas atsevišķi.

Pārlūkojiet, strādājiet, spēlējiet, mācieties un sāciet skatīties jebkurā vietā augstas izšķirtspējas 10,5 collu "PixelSense" skārienekrānā. Korpuss – ar atvāžamu un regulējamu statīvu. "Microsoft" portatīvākais "Surface" planšetdators ir optimizēts piezīmju veikšanai, skicēšanai. "Surface Go 3" ir lieliska divi vienā ierīce ar "Windows 11" un skārienjūtīgu ekrānu, kas pilda gan datora, gan planšetdatora funkcijas.

Ģimenē ar bērniem "Surface Go 3" būs labs risinājums mācībām un bērnu attīstībai. Vienkārši izmantojiet skārienekrānu gleznošanai, pasakām ar labas kvalitātes displeja bildēm un skaņām. Kā arī daudzām citām "Microsoft" veikala lietotnēm, kuras var droši izmantot, jo īpaši ar "Microsoft Family" drošības lietotni, lai kontrolētu laiku un saturu, ko bērni izmanto.

"Surface Go 3" palīdz uzturēt savienojumu ar ātru, uzticamu "Wi-Fi 6", ar mūsdienu "plug-in" piederumiem un iekļauto "USB-C" "portu", austiņu ligzdu, "Bluetooth 5.0" un "MicroSDXC" karšu lasītāju.

"Surface Go 3" piemērots saziņai tiešsaistē – iebūvētie "Studio" mikrofoni parādīs, kā jūsu vārdi tiek pārrakstīti tekstā, izmantojot balss rakstīšanu jaunākajā operētājsistēmā "Windows 11", kurā ir iepriekš ielādēta "Surface Go 3".

"Surface Go 3" iekārta piemērota arī cilvēkiem, kuriem nepieciešams vienkārša saziņa, vecākiem, vecvecākiem – lai viņi vienmēr var atrast risinājumu. Vienkāršota saziņa iespējama, izmantojot operētājsitēmā iekļauto "Microsoft Teams". Un ne tikai to, – vienkārši augšupielādējiet jebkuru saziņas lietotni, kurai dodat priekšroku, un izveidojiet savienojumu ērti un ātri.

"Surface Go 3" ir lieliski piemērots e-pastiem un profesionālu dokumentu veidošanai, ja iekārtai pievienojat "Microsoft 365". Tas palīdzēs skolēniem un tiem, kas strādā no mājām, paveikt visu dienas laikā ar "Microsoft Office" programmām, "OneDrive" mākoņkrātuvi un daudz ko citu.

Ja joprojām domājat par jaunu ierīci vai Ziemassvētku dāvanu, kas var kādu iepriecināt – padomājiet par jauno "Microsoft Surface Go 3"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!