Foto: Publicitātes foto

Strauji augošs Igaunijas uzņēmums tagad ir uzsācis darbību arī Latvijā un sniedz iespēju ikvienam nopelnīt papildu naudu mājas apstākļos. "Sharewell" palīdz uzņēmumiem izveidot dažādus lietotāju pārbaudītus produktus un pakalpojumus ar mērķi padarīt to lietošanu ērtāku. "Sharewell" apvieno uzņēmumus un testētājus. Platformai jau ir vairāk nekā 10 000 lietotāju, un ikviens var pievienoties un nopelnīt naudu, izmantojot testus.

Izstrādājot jaunu produktu vai pakalpojumu, izstrādātājiem ir daudz jautājumu. "Sharewell" piedāvā iespēju rast atbildes uz šiem jautājumiem, izmantojot lietotāju pieredzes testus. Par testētāju var reģistrēties ikviens neatkarīgi no vecuma, dzimuma, ienākumiem vai citiem rādītājiem. Jauns testētājs var piedalīties uzņēmumu izveidotajos testos un tādējādi nopelnīt naudu.

Šī ir laba iespēja tiem, kuri vēlas nopelnīt papildu naudu. "Krīzes situācijā iespēja nopelnīt papildu naudu ir īpaši svarīga, jo pašreizējā situācijā daudz kas var mainīties," stāsta Sharewell" izpilddirektors Stens Kreisbergs. Pārbaudes parasti ilgst no 5 līdz 20 minūtēm, taču testētāji var piedalīties arī ilgākos (stundu ilgos) testos. Par īsu testu iespējams nopelnīt 5–30 eiro, par garākiem maksa ir līdz 50 eiro. Katrs tests ir unikāls. Dalībnieki tiks uzaicināti izpildīt testu un pirms tā izpildes varēs iepazīties ar testa saturu, kā arī uzzināt maksu.

"Sharewell" palīdz uzņēmumiem atrast testa dalībniekus, kas atbilst viņu mērķauditorijai. Ja agrāk uzņēmumi dalībniekus meklēja, izmantojot sociālos medijus, tagad to ir iespējams paveikt ātrāk un vienkāršāk. Lai saņemtu atbildes uz sociālajos tīklos nosūtīto anketu jautājumiem, ir nepieciešamas vairākas nedēļas. Izmantojot "Sharewell" pakalpojumus, jūs varat nosūtīt jautājumu dažu minūšu laikā, un atbildes būs pieejamas pēc dažām dienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!