Foto: Publicitātes foto

Nekādu aizbildinājumu – vasaras figūra top ziemā! Lēns un vienmērīgs progress ir efektīvāks par sasteigtu treniņa programmu, kas sola brīnumainus rezultātus īsā laikā. "Huawei Watch GT 2 Pro" viedpulkstenis un "Huawei Freebuds Pro" austiņas pacels sportošanu jaunā līmenī, jo pat nebūs nepieciešams iziet no mājas, lai apmeklētu tiešsaistes nodarbības vai trenētos individuāli. Turklāt šīs ierīces ir iespējams pavisam vienkārši savienot ar jebkuru citu viedierīci neatkarīgi no operētājsistēmas, kuru tā izmanto, lai personalizēti treniņi būtu pieejami jebkurā vietā un laikā.

"Mēs visi zinām priekšrocības, ko sniedz fiziskās aktivitātes, taču reizēm ir grūti sevi motivēt un tās uzsākt, īpaši attālinātā režīmā. Lai gan apzināmies, ka mūsu augums izskatīsies labāk, pazemināsies asinsspiediens un paaugstināsies dopamīna jeb laimes hormona līmenis organismā, bieži vien nespēja saņemties un motivācijas trūkums ir galvenais šķērslis. Taču "Huawei Watch GT 2 Pro" un "Huawei Freebuds Pro" nāk talkā, lai palīdzētu, un, iespējams, ar šo ierīču palīdzību būs vieglāk nodoties aktīvam dzīvesveidam arī ziemā," stāsta Alise Cēsniece, "Huawei Consumer Business Group" Mārketinga komunikācijas vadītāja Latvijā.

Pieveic distanci jebkuros apstākļos

Regulāri treniņi svaigā gaisā, arī ziemas mēnešos, patiesībā ir viena no labākajām aktivitātēm, lai ne tikai stirpinātu imunitāti, bet arī uzlabotu savu fizisko formu. Tas tādēļ, ka zemākā temperatūrā ir iespējams sadedzināt vairāk kaloriju – ķermenis cenšas uzturēt nemainīgu temperatūru, tādēļ termoregulācijas procesā tas patērē daudz vairāk enerģijas visa ķermeņa sasildīšanai. "Huawei Watch GT 2 Pro" kalpos kā lielisks palīgs tiem, kas iecienījuši dažādas skriešanas distances, jo tā komplektācijā ietilpst vairāk nekā 10 dažādi zinātniski izstrādāti, profesionāli skriešanas kursi, ar jau iestrādātām vadlīnijas un sasniedzamo soļu skaitu.

Daudziem no mums mūzika ir prioritāra un neatņemama skrējienu vai treniņu sastāvdaļa. Tādēļ ar "Freebuds Pro" austiņām iespējams baudīt augstas kvalitātes mūziku, kas atbilst katra individuālam skriešanas tempam un treniņa programmai. Arī iesācējiem, kas plāno uzsākt regulāras pastaigas, noderēs kāds lēnāks ritms vai podkāsts. Papildus tam divkārša vēja trokšņu mazinoša funkcija nodrošinās skaidrus un kvalitatīvus zvanus, lai pēc sportošanas piezvanītu draugiem un palielītos ar saviem rezultātiem.

Sporta zāle tavās mājās

Lai uzturētu labu fizisko formu, nebūt nav nepieciešami svari vai trenažieri. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties notievēt vai attīstīt muskulatūru, vienmēr noderēs arī atspiešanās, pietupieni, stāvēšana uz rokām, vēderpreses vingrinājumi un daudzi citi pamata vingrinājumi. Tos apvienojot, iespējams iegūt nepieciešamos rezultātus un visiem sportot gribētājiem ir pieejamas dažādas treniņu programmas, kā piemēram:

  • "Full Body Workout" jeb pilna ķermeņa treniņš – nosaukums visu izsaka, un tas nozīmē, ka viena treniņa laikā tiek strādāts pie visām lielākajām muskuļu grupām. Vingrinājumi tiek veikti secīgi un vairākos piegājienos. Tā kā tiek trenētas visas muskuļu grupas, pēc šāda treniņa nepieciešama divu dienu atjaunošanās;
  • SPLIT ir sistēma, kurā treniņi tiek kategorizēti atsevišķās muskuļu grupās, piemēram, vienu dienu tiek trenēti krūšu muskuļi un tricepss, citu dienu – mugura un bicepss vai kājas un pleci;
  • HIIT jeb augstas intensitātes intervālu treniņa pamatā ir intensīva fiziska slodze, kas mijas ar īsākiem atpūtas brīžiem.


Motivējiet sevi ar jaudīgu mūziku un "Huawei FreeBuds Pro" austiņām, kas ērti pielāgojas un noturēsies ausīs pat visintensīvākajos treniņos vienlaicīgi nodrošinot lielisku skaņas kvalitāti. Komplicēta zemas frekvences basa caurulīte, kas ievietota katrā austiņā, nodrošina skaņu, kas ir ne tikai skaļāka, bet arī efektīvāka, radot mūzikas studijas cienīgu efektu.

Joga relaksācijai


Lai gan vairums uzskata, ka joga ir zemas intensitātes nodarbe, patiesībā tā ir ļoti grūta prakse, kas palīdz ķermenim kļūt stiprākam, izturīgākam un elastīgākam, mazinot traumu risku. Sev piemērotāko jogas praksi spēs atrast ikviens, jo tās novirzienu ir daudz – Yin joga, Kundalini, Vinyasa, Iyengar, Hatha, Ashtanga, Bikram un citas.

Tā kā jogai ir nepieciešams miers un klusums, talkā nāks "Huawei FreeBuds Pro" austiņas, kurās iebūvētais "Intelligent Dynamic ANC" atpazīs apkārtējās skaņas un attiecīgi pārslēgsies uz trokšņu slāpēšanas režīmu, lai ļautu klausīties mūziku bez apkārtējiem traucēkļiem. Turklāt šī inteliģentā skaņu sistēma nodrošinās arī ērtu un stabilu savienojamību, pavisam niecīgu skaņas nobīdi un iespaidīgu pieeju trokšņu kontrolei.

Neatkarīgi no tā, kāda veida aktivitāti izvēlēsieties, "Huawei GT 2 Pro" viedpulkstenis personalizētos datus un ieteiks, kad pienācis laiks nākamajam treniņam. Šī vērienīgā ierīce palīdzēs iegūt lielisku fizisko formu un pašsajūtu, jo tā atpazīst vairāk nekā 100 dažādu treniņu veidus. Tādēļ sāciet trenēties ar "Huawei Watch GT 2 Pro" viedpulksteni un "Huawei FreeBuds Pro" austiņām jau tagad. Izmantojot lietotni "Huawei Health", iespējams viegli pārbaudīt visus savus fitnesa un veselības parametrus jebkurā ierīcē, ieskaitot "Android" un "iOS".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!