Foto: Publicitātes foto
Kvalitatīva un garšīga kafija ir biroja vizītkarte, un mūsdienās kafijas automāts ir katra sevis, savu darbinieku un sadarbības partneru cienoša biroja neatņemama sastāvdaļa – gluži kā dators vai printeris. Lai arī šobrīd lielākoties darbs aizvien norit attālināti, tomēr daudzi uzņēmumi domā par darba telpu labiekārtošanu un uzlabošanu, lai varētu savus darbiniekus sagaidīt atpakaļ klātienē labākos un patīkamākos apstākļos. Jo – kā atklāj ne viens vien – tieši vienojošās ikdienas sarunas pie gardas kafijas tases ar kolēģiem pietrūkst visvairāk.

Lai nodrošinātos, ka birojā vienmēr ir pieejama kvalitatīva un garšīga kafija, jāpieliek zināmas pūles, kam ne vienmēr atrodas brīvas darba rokas un laiks. Lielisks risinājums ir uzticēt šīs rūpes pilna servisa kafijas risinājumu sniedzējam – KAFO. Uzņēmums nodrošina gan pirmklasīgu kafijas automātu nomu, to servisu un apkopi, gan kafiju un citus tās pagatavošanai nepieciešamos produktus, piemēram, pienu, kafijas sīrupus, kā arī traukus un aksesuārus.

KAFO komandai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze Baltijas tirgū, šobrīd piedāvājot daudzveidīgus un visaptverošus kafijas risinājumus mājsaimniecībām, HoReCa sektoram (viesnīcām, restorāniem un kafejnīcām), degvielas uzpildes stacijām, kafiju līdzņemšanai, kā arī birojiem.

Un tieši sadarbība ar birojiem uzņēmumu izceļ starp citiem līdzīgu pakalpojumu sniedzējiem tirgū. KAFO trumpis ir individuāla pieeja katram klientam, rūpīgi izvērtējot uzņēmuma vēlmes. Uzņēmuma darbinieki izzina par klientu visu, noskaidrojot cilvēku skaitu, kafijas dzeršanas paradumus, gaumi, rocību utt. un iesaka piemērotāko risinājumu.

Komandā ir kvalificēti meistari, kuri zināšanas guvuši pie kafijas automātu ražotājiem, tādējādi ikkatru iekārtu burtiski pārzina no A līdz Z. Lai katra klienta kafijas garša un kvalitāte vienmēr būtu teicama, komandā ir arī sertificēts barista ar vairāku gadu pieredzi savā jomā.

KAFO lepnums ir Šveices ražotāja JURA kafijas aparāti, kas ir nozares pionieri tehnoloģisku inovāciju ziņā un padara sadzīvi krietni vienkāršāku un patīkamāku – gan no higiēnas un lietošanas ērtuma aspekta, gan arī dzēriena kvalitātes ziņā. Turklāt pilnvērtīgam baudījumam ar tikpat lielu pievienoto vērtību apvienojumā ar JURA tiek piedāvāts vēl viens tikpat kvalitatīvs un sevi visā pasaulē pierādījis itāļu kafijas zīmols – LAVAZZA. Tas ir zīmols, kas rūpējas par ilgtspējīgu kafijas ražošanas procesu – sākot ar ieguldījumu kafijas audzēšanas reģionos, līdz pat labāko itāļu kafijas dzeršanas tradīciju popularizēšanai.

JURA kafijas aparātu priekšrocība ir to vienkāršā lietošana, kas neprasa speciālas zināšanas vai iemaņas un nepatērē papildu laiku – gan dzēriena pagatavošanas, gan aparāta apkopes ziņā. Kas zīmīgi – pēc noteikta kafijas krūzīšu skaita, kas ieprogrammēts saskaņā ar aparāta tehniskajām specifikācijām un biroja darbinieku kafijas patēriņa "jaudu", viedais aparāts pats signalizē, kad tas ir jāiztīra, tādējādi gādājot par nemainīgu garšas kvalitāti. Turklāt elegantais JURA kafijas automātu dizains iederēsies jebkurā virtuvē un neizies no modes.

Tehnoloģiju cienītājiem noteikti patiks izmēģināt JURA aplikāciju, ar kuru ir iespējams attālināti ar "Bluetooth" savienojumu pagatavot savu iemīļoto dzērienu. Tādējādi tikt pie kārotā dzēriena ir iespējams arī bez papildu pieskaršanās koplietošanas virsmām – kas jo īpaši svarīgi šobrīd, kad pastiprināti tiek piedomāts par higiēnu.

Aplikācijā iespējams arī pašam kļūt par "digitālo baristu" un ieprogrammēt savus iecienītākos dzērienus, kā arī mainīt to recepti, piemēram, pielāgojot kafijas stiprumu, piena daudzumu u.c. Tādējādi katra kafijas pauze var pārvērsties teju par spēli, sniedzot papildu atelpu no darbu dunas un uzlādēties ar enerģiju.

Tāds ir arī KAFO kafijas risinājumu centra mērķis – gādāt, lai darbs birojā sekmētos un darbiniekiem nebūtu jāsūdzas par nekvalitatīvu kafiju, ko nav ne prieka baudīt pašiem, ne arī ar lepnumu cienāt sadarbības partnerus un viesus, vai arī nebūtu "jācīnās" ar sarežģītām un grūti kopjamām iekārtām.

KAFO piemeklēs atbilstošāko risinājumu ikvienam birojam – vai tas būtu mazs uzņēmums ar pieciem darbiniekiem, kuri dienā izdzer 10 tasītes, vai liela korporācija, kuras darbinieku skaits mērojams vairākos simtos. Piedāvājumā ir gan gatavi standarta nomas risinājumi, gan individuāli pielāgojami, kā arī iespēja aparātus arīdzan iegādāties, tostarp izpirkt nomāto iekārtu.

Elastīgos KAFO kafijas risinājumus saviem birojiem Latvijā izvēlējušies tādi uzņēmumi kā SIA "Magnum Medical", SIA "Autobrava", SIA "Kurzemes sēklas", SIA, "Latvijas Energoceltnieks", SIA "Skonto Group", SIA "Bite Latvija" u.c.

"Viena no "Skonto Group" vērtībām ir kvalitāte, un sadarbības laikā ar KAFO nav nācies šaubīties par piedāvāto kafijas kvalitāti, kā arī par profesionālo servisu, ko nodrošina KAFO. Individuāla pieeja, piedāvātie risinājumi un lielā pieredze bija tas, kas pamudināja "Skonto Group", kā arī "Skonto Group" uzņēmumu SIA "Latvijas Energoceltnieks" izvēlēties KAFO kā sadarbības partneri," pauž Dmitrijs Soldatenko, "Skonto Group" valdes loceklis un "Latvijas Energoceltnieks" Telekomunikāciju tīklu departamenta direktors.

Vairāk par KAFO kafijas risinājumiem un JURA automātiem var uzzināt mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!