Foto: Publicitātes foto
Veicot redzes lāzerkorekciju, ārstam vairs nav iespējas skatīties mikroskopā, jo tā vienkārši vairs nav. Par to, kā mūsdienīgā klīnikā tiek izmantots mākslīgais intelekts un 3D attēls, stāsta populārais oftalmologs Oļegs Kovrigins.

Man kā liela dažādās valstīs esošu klīniku tīkla vadītājam un tehniskajam direktoram ir jārūpējas, lai pie mums būtu pieejams pats modernākais aprīkojums un tehnoloģijas. Mūsu pacienti saņem tikai pašu labāko.

Mūsu klīnikā Viļņā pirmo reizi Eiropā tika veikta redzes lāzerkorekcija, izmantojot digitāli robotizētu 3D vizualizācijas sistēmu. Tas vārda tiešā nozīmē ir jauns redzējums, un oftalmoloģija patiesi ir iesoļojusi nākotnē. Pirmo reizi pasaulē, lai ārstētu tuvredzību, tuvredzību un astigmātismu, tika izmantota 3D vizualizācijas sistēma. Redzes lāzerkorekcijai ir vairāki posmi. Pirmo veic mūsu pēdējās paaudzes Vācijā ražotais eksimēru lāzers, kas savā jomā ir līderis.

Tālākais vārds pieder augstajām tehnoloģijām. Mikroskopu, kuru oftalmologi izmanto tradicionālajos redzes korekcijas centros, mūsu lāzerā tā izgatavotāji Vācijā ir izņēmuši. Tā vairs nav. Turklāt šī tehnoloģija redzes lāzerkorekcijai pirmo reizi tika izmantota tieši pie mums

Šī tehnoloģija ir ļoti dārga un maksā simtiem tūkstošu eiro, taču tas neietekmē mūsu pacientu izmaksas. Mēs, kā ierasts, samazinām reklāmas izmaksas, atstājot tikai informatīvus rakstus mūsu mājaslapā un presē. Kāpēc tērēt naudu par reklāmām televīzijā, ja ir iespēja iegādāties jaunāko un modernāko aprīkojumu, par ko apmierinātie pacienti teiks paldies.

Mikroskopa vietā ir uzstādītas īpašas 3D trekinga videosistēmas, un oftalmoķirurgs lāzerkorekcijas gaitai ar speciālām brillēm var ērti sekot uz milzīga 3D ekrāna.

Tāpat visa lielā operācijas komanda, inženieris, asistenti un anesteziologs speciālās brillēs saņem augstākās precizitātes ieskatu lāzerkorekcijas gaitā un gūst pilnīgu priekšstatu iejaukšanās gaitā, kas ilgst sekundes.

Tāpat apmācības process mūsu kolēģiem un draugiem citās valstīs ir kļuvis daudz atvērtāks un informatīvāks. Ārstam ir arī lielāka rīcības brīvība, un gan viņam, gan pacientiem ir daudz vairāk priekšrocību.Neko nedrīkst palaist garām. Nevienu detaļu. Mums uztic redzi. Pacientam šī tehnoloģija ir svarīga, un lāzerkorekciju izvēlas jauni cilvēki.

Cilvēka acs un tās tīklene ir pielāgota īpašam gaismas un tumsas izmaiņu ciklam, un ne velti cilvēki naktī guļ. Tāpat atpūšas arī viņa acis. Pat īsu brīdi skatīties uz spilgtu gaismas avotu nav ieteicams.

Jau šodien mums ir tehnoloģija, kas pēc pieciem gadiem būs pieejama arī citu valstu klīnikās. Mēs saviem pacientiem varam sniegt vēl drošāku un kvalitatīvāku redzes lāzerkorekcijas pakalpojumu.


Mūsu pacientiem no Lietuvas, Latvijas un Igaunijas tehnoloģijas iQ-LASIK Oxygen 3Dizmantošanai mēs līdz 2019. gada 25. maijam saglabājam speciālo cenu – 799 eiro par abu acu ārstēšanu. Mūsu klīnikā "Jaunā redze" Viļņā darbojas arī akcija par naudas atgriešanu par redzes lāzerkorekciju. Vairāk informācijas mūsu klīnikas Lietuvā mājaslapā https://eyes.lt/lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!