Veiksmīgi īstenojot uzņēmuma modernizācijas procesu, AS "Latvijas balzams" ieviesusi inovācijas ne tikai produkcijas ražošanas, bet arī tās realizēšanas posmā. Ņemot vērā pasaules slavenu zīmolu pieredzi Eiropā un ASV, "Latvijas balzams" saviem patērētājiem piedāvā iespēju laika posmā no 15. līdz 30.jūnijam iepirkties Latvijā nebijuša koncepta tirdzniecības vietā - īstermiņa veikalā.

Demo jeb īstermiņa veikalu koncepts ar lielu sabiedrības atsaucību jau īstenots Lielbritānijā, Francijā, Itālijā, ASV un citviet pasaulē. Tā galvenā būtība – kādu noteiktu, īsu laika periodu patērētājiem piedāvāt tikai šajā veikalā nopērkamas īpašas preces par izdevīgu samaksu.

Arī "Latvijas balzamam" ir īpašs produkts – jaunā "LB Vodka", kas ražota ar nebijušu aukstuma tehnoloģiju. Pirms šis produkts būs pieejams citās tirdzniecības vietās Latvijā, ikvienam interesentam tiek piedāvāta ekskluzīva iespēja jaunradīto "LB Vodkas" eksperimentālo produktu sēriju iegādāties Latvijā pirmo reizi izveidotajā demo veikalā Rīgā, K.Barona ielā 6.

Regulāru tirdzniecību demo veikals uzsāks 16.jūnijā, taču, lai nosvinētu veikala atklāšanu un sveiktu tā apmeklētājus gaidāmajos Līgo svētkos, pirmie pircēji tiks gaidīti jau 15.jūnijā no pulksten 16.00 līdz 18.00. Tikai šo divu stundu laikā jaunais produkts būs pieejams par būtiski zemākām atklāšanas cenām. Gaidāmas arī pārsteiguma dāvanas.

Apliecinot "Latvijas balzama" un tā produktu modernizāciju, demo veikalā tiks radīta vide, kas atspoguļo uzņēmuma un tehnoloģiju attīstību, turklāt katru dienu no pulksten 17.00 par patīkamu atmosfēru veikalā gādās dīdžejs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!