Foto: Publicitātes foto
Jau septīto gadu pēc kārtas norisināsies SIA "Officeday Latvia" rīkotais konkurss "Latvijas labākie administratori". Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem "Officeday Latvia" vēlas uzrunāt ne tikai biroju administratorus, bet arī viesnīcu, salonu un restorānu administratorus. Dalībnieki cīnīsies par labākā administratora titulu un vairāk nekā 200 balvām no "Officeday" un partneriem, tai skaitā – HP klēpjdatoru un ceļojumu uz Vāciju no "Stena Line". Reģistrācija sākas jau 20. martā un norisinās līdz 3. aprīlim.

Vienalga, vai tas būtu birojs, viesnīca, restorāns, vai pat salons, visās šajās vietās ir administrators. Bieži tieši no viņa atkarīgs uzņēmuma tēls un klientu turpmākā attieksme. "Officeday Latvia" vēlas akcentēt šīs profesijas nozīmīgumu, rīkojot vislatvijas labāko administratoru konkursu.

Reģistrācija konkursam būs aktīva no 20. marta līdz 3. aprīlim konkursa norises lapā. "Officeday Latvia" aicina motivēt un iedrošināt savus administratorus pieteikties, jo balvas būs ne tikai labākajiem pretendentiem, bet arī to kolektīviem un vadībai.

No 4. līdz 11. aprīlim norisināsies balsošana, kurā dalībnieku kolēģi, radi un draugi tiek aicināti iesaistīties un balsot par savu favorītu. Šajā periodā administratoriem būs iespēja nopelnīt papildu punktus, izpildot "Officeday Latvia" un konkursa žūrijas sagatavotus uzdevumus.

12. aprīlī tiks paziņoti konkursa 16 pusfinālisti – 8 ar lielāko balsu skaitu, 8 žūrijas izvirzīti. 17. aprīlī tiks noskaidroti 8 finālisti, kuri sacentīsies par galveno balvu no "Stena Line" – jūras ceļojumu uz Vāciju. Konkursa fināls norisināsies 26. aprīlī, VEF kamerzālē. Uz finālu tiks aicināti visi reģistrētie dalībnieki un finālistu atbalstītāji.

Foto: Visu Baltijas valstu uzvarētājas(no kreisās:Lietuva, Latvija Igaunija)

Konkursa žūrijā izvēlēti jomas līderi - BVK (biznesa vadības koledžas) biznesa virzienu studiju programmu vadītāja, personāla atlases speciāliste Signe Enkuzena, Latvijas profesionālo sekretāru un biroja vadītāju asociācijas prezidente Ieva Kalve, Administratoru konkursa 2017 uzvarētāja – Samanta Kislina, SIA "Sanitex" valdes loceklis Kārlis Ābele, "Officeday Latvia" vadītāja Elīna Ņesterova.

Konkursa norisei var sekot līdzi "Officeday Latvia" mājaslapā www.officeday.lv vai feisbuka lapā "Officeday Latvia", kā arī radio "StarFM".

"Officeday Latvia" ir lielākais, inovatīvākais un risinājumiem bagātākais biroju apgādes uzņēmums Baltijā, ko pierāda šī gada martā Amsterdamā iegūtā prestižā EOPA 2018 (European Office Products Awards 2018) balva "Reseller of the Year – Sales under €100 million!" ("Gada pārdevējs ar pārdošanas apjomu zem 100 miljoniem eiro"). 2015. gada februārī SIA "Officeday Latvia" pievienojās uzņēmumu grupai "Sanitex".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!