Foto: Publicitātes foto
Profesionālās tālākizglītības un pilnveides izglītības iestāde "MC Alfa – mācību centrs", reaģējot uz sarežģīto situāciju valstī saistībā ar Covid-19 pandēmiju un tās izraisīto krīzi, piedāvā psihologu bezmaksas konsultācijas tiešsaistē.

Krīzes situācijās, piemēram, zaudējot darbu un ienākumus, piedzīvojot negaidītus pavērsienus dzīvē, kad daudziem no mums jāpaliek mājās un nav rekomendēts doties ārpus telpām, rodas iekšējā trauksme un diskomforta sajūta. Ir daudz neskaidru un neatbildētu jautājumu, uz kuriem nepieciešamas atbildes. Šādos gadījumos īpaši svarīgs ir atbalsts.

Koronavīrusa izraisītā krīze šobrīd sarežģītā situācijā nostādījusi daudzus. "MC Alfa – mācību centrs", būdams sociāli atbildīgs uzņēmums, gatavs sabiedrībai palīdzēt, piedāvājot stundu garas bezmaksas profesionālu psihologu konsultācijas tiešsaistē.

"MC Alfa – mācību centrs" aicina – neesi viens šajā grūtajā laikā. Uzņēmums piedāvā izvēlēties risinājumu – tiešsaistes konsultācijas ar profesionāliem psihologiem. Esošās situācijas apstākļos piedāvājam konsultācijas bez maksas, bet vietu skaits ierobežots. Lai pieteiktos konsultācijai, zvaniet vai rakstiet "WhatsApp" ziņu: 29 616 375.

Izglītības iestāde "MC Alfa – mācību centrs" ir Latvijas Republikas Izglītības kvalitātes valsts dienestā reģistrēta un akreditēta profesionālās tālākizglītības un profesionālās pilnveides izglītības iestāde. Mēs rūpējamies par mūsu klientu izaugsmi, sniedzam iespējas pilnveidoties profesionālā jomā, palīdzam no mūsu piedāvātajām izglītības programmām izvēlēties tādu programmu, kura ir noderīgākā profesionālajā attīstībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!