Foto: Reuters/Scanpix
Lai popularizētu banku jaunākos un noderīgākos produktus un pakalpojumus, "Latvijas Komercbanku asociācija" jau otro reizi rīko banku inovatīvo pakalpojumu konkursu "Zelta monēta 2014", kura ietvaros tiks apbalvoti labākie pakalpojumi četrās kategorijās – "Pakalpojums fiziskām un juridiskām personām", "Finanšu pakalpojumu eksports", "Ilgtspējas projekti" un "Klientu balva".

Kopumā septiņas bankas dalībai konkursā iesniedza 23 pakalpojumus, apliecinot, ka tām ir daudz jaunu, interesantu piedāvājumu klientiem.

Portāls "Delfi" un "Latvijas Komercbanku asociācija" aicina iepazīties ar žūrijas izvirzītajiem finālistiem un noteikt, kurš no pakalpojumiem vai realizētajiem projektiem saņems "Klientu balvu".

Balsojums ilgs līdz 31.marta plkst. 23:59. No vienas IP adreses iespējams nobalsot vienu reizi stundā. Vienā balsošanas reizē iespējams nobalsot par vienu banku pakalpojumu konkursa "Zelta monētas 2014" finālā iekļuvušo pakalpojumu.

Balsojums noslēdzies.

Konkursa rezultāti, kā arī "Klientu balvas" ieguvējs, kas noteikti šajā balsojumā, publiski tiks paziņoti "Latvijas Komercbanku asociācijas" rīkotajā konkursa "Zelta monēta 2014" noslēguma svinīgā pasākumā 2014.gada 4.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!