Foto: Publicitātes foto
Ogres novada Uzņēmēju forums "Ceļojums uz Ogri" notiks 2019. gada 17. decembrī Ogres novada Kultūras centra Mazajā zālē, Brīvības ielā 15, Ogrē.

Foruma noslēgumā norisināsies konkursa "Ogres novada Uzņēmēju gada balva 2019" laureātu apbalvošanas ceremonija.

Programma un pieteikšanās http://ogresnovads.lv/lat/zinas__jaunumi/?page=0&doc=239018

Ogres novada pašvaldības organizētajā uzņēmēju forumā piedalīsies arī uzņēmēji no Ogres novada pašvaldības sadarbības pašvaldībām Ukrainā – Černigovas un Popasnas, kas atrodas kara darbības teritorijā Slovjanskas apgabalā. Forumā būs iespēja satikt šos uzņēmējus, iepazīties ar viņu produkciju un nodibināt kontaktus un izveidot sadarbību ar Latvijas uzņēmējiem.

Ogres novada pašvaldība jau piekto gadu pēc kārtas sniedz atbalstu Ukrainas bērniem, kuru ģimenes cietušas Krievijas un Ukrainas konfliktā (pašvaldība katru gadu pie sevis uzņem Ukrainas bērnus, kuriem viens vai abi vecāki ir gājuši bojā karā vai šobrīd atrodas aktīvajā karadarbības zonā, mācot Latvijas kultūru un tradīcijas). Tiekoties ar Ukrainas uzņēmējiem, tiktu paplašināta sadarbība ar Ukrainu, sniedzot iespēju arī Ukrainas uzņēmējiem iepazīt Latvijas un Eiropas tirgu, nodibinot jaunus kontaktus vai pat sadarbības iespējas, atjaunot un attīstīt savu uzņēmējdarbību, "nostājoties atkal uz kājām". .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!