Foto: Publicitātes foto
Dāvanu meklēšanā var tik patērēts daudz laika. Galvenos sarežģījumus mēdz radīt cilvēku pilni veikali, garas rindas pie norēķinu kasēm vai atklāsme, ka tev nepieciešamais produkts šobrīd nav pieejams. Turklāt svarīgākais dāvanas meklēšanā ir atrast tādu dāvanu, kas tās saņēmēju iepriecinās. Dāvanai jābūt noderīgai un atbilstošai saņēmēja gaumei.

No iepriekš uzskaitītajiem negatīvajiem iepirkšanās faktoriem ir pavisam vienkārši izvairīties, ja izvēlaties dāvanu karti. Universāla dāvanu karte, ko dāvanas saņēmējs varēs izmantot visā Latvijā, ir personalizējamā FromMe dāvanu karte.

FromMe dāvanu kartes priekšrocības

FromMe ir latviešu uzņēmums, kas sadarbojas ar vairāk kā 400 partneriem, kuru lokā ir zināmi veikalu tīkli un pakalpojumu sniedzēji visā Latvijā.

FromMe karte ir universāla dāvanu karte, ko var izmantot pie FromMe 40 labākajiem sadarbības partneriem. Katrs zīmols garantē izcilu kvalitāti un klientu apmierinātību ar sniegto servisu. Izvēloties dāvināt FromMe karti, iespējams atrast piemērotu dāvanu gan relaksējošai, gan aktīvai atpūtai, skaistumam, sportam un hobijam, veselībai un labsajūtai, kā arī noderīgiem un praktiskiem pirkumiem.

FromMe dāvanu karte atšķiras no citām dāvanu kartēm ar tās lieliskajām priekšrocībām, kas padara dāvināšanu ērtāku, pieejamāku un personiskāku.

Dāvanas vairākiem cilvēkiem vienlaikus

FromMe karte ir īpaši ērts risinājums gadījumos, kad nepieciešams sagādāt dāvanas vairākiem cilvēkiem vienlaikus, piemēram, darba kolektīviem, klientiem vai sadarbības partneriem. Liela darba kolektīva gadījumā bieži vien neizdodas iepazīt katru darbinieku vai kolēģi. Zināšanu trūkums par viņu personīgajām interesēm, hobijiem un brīvā laika pavadīšanas iespējām dāvanas izvēli mēdz apgrūtināt. Turklāt dāvanas sagādāšanā ir jāņem vērā arī attiecīgā cilvēka gaume.

FromMe karte ir lieliska lietišķas dāvanas izvēle, jo tās piedāvājumā iespējams atrast visdažādākos atpūtas un laika pavadīšanas veidus. Ikvienu spētu iepriecināt dāvanu karte kādā izsmalcinātā restorānā vai atpūtas kompleksā. Tāpēc šī ir piemērota dāvanas izvēle kolēģiem, darbiniekiem, klientiem un sadarbības partneriem. FromMe dāvanu karte ir lietišķa dāvana ar plašu izmantošanas iespēju klāstu.

Personiska dāvanu karte

Iegūstot FromMe dāvanu karti, saņēmējs pats izlemj pie kura no 40 populārākajiem FromMe partneriem šo dāvanu izmantot. Taču tas nebūt nenozīmē, ka dāvanai ir jābūt bezpersoniskai. FromMe kartei iespējams pievienot katram dāvanas saņēmējam atbilstošu un personīgu sveicienu. Katru FromMe dāvanu karti iespējams personalizēt ar apsveikuma tekstu, novēlējumu, individuālu dizainu vai skaistu iesaiņojumu. Šo dāvanu iespējams pasniegt darbiniekiem, jo FromMe karte ir gan noderīga, gan personalizējama.

Bieži vien dāvanu kartes tiek uztvertas kā naudas ekvivalents, tāpēc ir svarīgi tās personalizēt un ieviest prieku dāvanas saņēmējā. Tādā veidā dāvanas saņēmējs pasmaidīs un atcerēsies dāvinātāju ne vien kartes saņemšanas, bet arī tās izmantošanas brīdī.

Plašākās izmantošanas iespējas visā Latvijā

FromMe karte ir universāla dāvana tās plašo izmantošanas iespēju dēļ. Dāvanas saņēmējs pats varēs izvēlēties zīmolu, veikalu vai pakalpojumu, kurā izmantot saņemto dāvanu. Dāvanu karti var izmantot vairākos interneta veikalos, kas piegādā preci līdz pat namdurvīm.

FromMe karte ir piemērota un iekārota balva dažādos konkursos. Tā ir labākā izvēle, ja vēlaties ar savām aktivitātēm uzrunāt visplašāko auditoriju.

Vērts piebilst, ka gadījumā, ja dāvanas saņēmējs nespēj atrast sev ko piemērotu 40 partneru lokā, tad dāvanu kartes īpašnieks var to samainīt pret jebkuru no vairāk kā 800 dažādiem FromMe dāvanu piedāvājumiem katalogā Dāvanas.

Īpaši ērta iegāde un piegāde

FromMe dāvanu kartes ir ērti gan iegādāties, gan arī piegādāt dāvanas saņēmējam. Dāvanu karti iespējams nopirkt elektroniski un jau 5 minūšu laikā to saņemt savā vai dāvanas saņēmēja e-pastā. Taču arī gadījumā, ja ir vēlme dāvanu karti pasniegt izdrukātā veidā, tās piegāde tiek nodrošināta pa pastu, ar kurjeru vai pakomātu starpniecību. Dāvanu karte darbojas visā Latvijā.

Šis ir iemesls, kāpēc daudzi uzņēmumi izvēlas FromMe dāvanas - to iegāde un piegāde aizņem mazāk laika. Bet vienlaikus nodrošina dāvanas personiskumu un praktisko vērtību.

Padari dāvanas meklēšanu par ātru un ērtu iepirkšanās procesu kopā ar FromMe dāvanu karti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!