Foto: Publicitātes foto
Paplašinot darbību, restorānu tīkls "PaPa sushi" pēdējā pusgada laikā ir atvēris restorānus divās jaunās lokācijas vietās – Liepājā un Rīgā –, ļaujot arī kurzemniekiem un rīdziniekiem baudīt Āzijas virtuves bagātīgās garšas.

"PaPa sushi" ēdienkartē iekļautas aktuālās kulinārijas tendences, pievēršot uzmanību augstiem kvalitātes standartiem un oriģinalitātei. Decembrī dienas gaismu ieraudzīs pavisam jauna ēdienkarte, kurā būs vairāk nekā 50 suši rolli, dažādi suši komplekti, rīsu un nūdeļu ēdieni, salāti, Āzijai raksturīgās zupas, kā arī suši hotdogi un suši bez rīsiem. Ēdienkartes cenu politika tiks veidota klientam vēl pieejamāka un darbosies pēc principa "ņem vairāk, maksā mazāk".

Tāpat klientiem, izmantojot "PaPa sushi" aplikāciju, būs pieejams "cashback" serviss. Jaunie klienti no katra pirkuma summas pelnīs 2%, savukārt esošie – 5%. Uzkrātā summa būs redzama aplikācijā, to varēs izmantot gan pilnībā norēķinoties par pirkumu, gan daļēji. Visi, kas būs reģistrējušies "PaPa sushi" aplikācijā un līdz 31. janvārim pasūtīs "Philadelphia Lux" (24 gb.) vai "Asorty set", piedalīsies loterijā. Izloze notiks 10. februārī, un uzvarētājs savā īpašumā iegūs "Apple Iphone 13".

Domājot par mazajiem klientiem, restorānos pieejamas bērnu ēdienkartes, kā arī bērnu stūrīši, sniedzot iespēju visai ģimenei atrast ko tīkamu un labi pavadīt laiku.

Vēl pirms pandēmijas sākuma tika izveidots savs piegāžu serviss, ļaujot baudīt austrumu virtuves maltītes arī darbā un mājās. Tādējādi izdevies ne vien veiksmīgi tikt cauri ieilgušajai Covid-19 krīzei, bet arī attīstīties. Pasūtījumu noformēšanai visērtāk izmantot aplikāciju ''PaPa sushi'' vai mājaslapu www.papasushi.lv.

Restorānu ķēdes pirmsākumi meklējami 2018. gadā Daugavpilī (Rīgas iela 68). Gadu vēlāk durvis vēra otrais restorāns Ogrē (Rīgas iela 17), vēl pēc gada Jūrmalā (Jomas iela 31), 2021. gadā Rīgā (Rusova iela 1) un Liepājā (Lielā iela 7).

www.papasushi.lv

Telefons pasūtījumiem – 28777768

''PaPa sushi'' piedāvā iegādāties arī franšīzi. Plašāku informāciju varat iegūt, rakstot uz e-pasta adresi info@papasushi.eu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!