Foto: Jānis Vīksna
Nereti ir situācijas, kad vēlamies pateikties kādam draugam vai kolēģim par palīdzību kaut kā vairāk, nevis tikai ar laipnības frāzēm, sirsnīgu apskāvienu vai rokas spiedienu.

Šādās situācijās pateicība tiek papildināta ar dāvanu, kas visbiežāk ir ziedi, šokolāde vai dzērieni. Šādas dāvanas tiek izvēlētas, jo ir pastāv priekšatats, ka cilvēki par tām priecājas, un tās ir nopērkamas vietējā veikaliņā. Ņemot vērā, ka mūsdienās daudziem cilvēkiem ir specifiska gaume, dažādas diētas un filozofiksās nostājas, iepriekš minētās dāvanas var nebūt labākā izvēle. Atsevišķos gadījumos, kad cilvēks nav labi pazīstams, nepiemērota dāvana var tikt uztverta pat aizskaroši.

Dāvanu karte ir piemērota izvēle

Domājot plašāk par pateicības dāvanām, to vērtību un pieejamību, laba alternatīva ir dāvanu karte. Dāvanu karte var būt speciālam piedāvājumam, specifiskā veikalā vai universāli izmantojama daudziem piedāvājumiem. Domājot tieši par pateicības dāvanām, dāvanu kartes priekšrocības ir šādas:

  1. Dāvanu kartes tiek novērtēta kā vērtīga dāvana. FromMe dāvanu kartēm jūs varat izvēlēties vērtību, kas atbilst konkrētajai situācijai.
  2. Dāvanu karte tās saņēmējam dod iespēju izvēlēties tieši to, kas viņam ir nepieciešams vai sen kārots. Ja savā izvēlē neesat trāpījuši pa pareizo vajadzību, tad dāvanu karti var apmainīt pret jebkuru citu piedāvājumu tādā pašā vērtībā.
  3. Dāvanu karti ir iespējams ātri un ērti iegādāties interneta veikalā, kas aizņem vēl mazāk laika kā aiziet līdz tuvākajam veikalam.
  4. FromMe dāvanu kartes ir iespējams personalizēt ar sveiciena tekstu, kas piešķir dāvanu kartei nepieciešamo emocionālo vērtību. Papildus sirsnīgumu var iegūt pateicības vārdiem pievienojot EMOJI smaidiņus, sirsniņas un citus simboliņus.

Turpinājumā esam pievienojuši 3 idejas, kādas dāvanu kartes varētu būt laba pateicības dāvana. Vairāk idejas varat lasīt rakstā 10 pateicības dāvanas

Lai dāvanu karte tiktu saņemta ar patiesu prieku un novērtēta kā laba dāvana, iesakām to tomēr pasniegt kopā ar kādu gardumiņu vai nieciņu. Tas nodrošina to, ka dāvināšanas brīdī tiek saņemts kaut kas taustāms un kaut kas baudāms, vai kaut kas, ko izmantot uzreiz un kaut kas, ko izmantot nākotnē.

Idejas labām pateicības dāvanām

Relaksējošas atpūtas piedāvājums

Foto: Jānis Vīksna

Dāvanu koponi kādam konkrētam atpūtas piedāvājumam ir piemērota dāvana, kad cilvēks jūsu labā ir paveicis kādu darbu, un veltījis tam laiku un fizisku vai emocionālu piepūli. Uzdāvinot relaksējošas atpūtas piedāvājumu tiks sniegta iespēja atgūt iztērēto enerģiju vai kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem, kam paveiktā darba dēļ tika atņemta uzmanība. Šajā dāvanu kategorijā varētu būt gan vakariņu piedāvājumi, gan SPA un masāžu piedāvājumi. Vakariņu piedāvājumi ir pietiekoši lietišķa dāvana, ko var dāvināt ļoti daudzās situācijās.

Noderīga dāvanu kartes

Foto: Jānis Vīksna

Dāvanu kartes konkrētā vaikalā vai ikdienā izmantojamiem pakalpojumiem ir laba dāvana, ja vēlaties uzdāvināt noderīgu un praktiski izmantojamu dāvanu, bet nezināt, ko izvēlēties.

Dāvanu karte konkrētā veikalā piešķirs dāvanai domu, ko tieši vēlaties uzdāvināt, piemēram, KOLONNA - noderīgas lietas vai procedūras skaistumam, STENDERS - noderīgas un baudāmas lietas mājai, SPORTLAND - noderīgas lietas sportam un ikdienai, SALMO - vajadzīgas lietas hobijam. CITA ROTA - skaistas un latviskas lietas sievietei u.t.t. Dāvanu kartes sveiciena laukā pievienojot pateicības vārdus, tā tiks padarīta par sirsnīgāko un noderīgāko pateicības dāvanu.

Šādas dāvanas ir labi dāvāt labi pazīstamiem cilvēkiem, par kuriem jau zināt, kādas lietas viņiem patīk vai ir vajadzīgas. Jo vairāk zināt, jo specifiskāku veikalu varat izvēlēties.

Universāla dāvanu karte

Foto: Jānis Vīksna

Universālā FromMe karte ir izmantojama pie FromMe partneriem gan atpūtas un izklaides piedāvājumiem, gan iekārotiem pirkumiem zināmos veikalos. FromMe kartes priekšrocības ir tās plašā izmantošanas iespēja visā Latvijā un tās personalizācijas iespēja. Tādā veidā arī universālai un nosacīti bezpersoniskai dāvanu kartei var pievienot īpašu emocionālo vērtību.

Universāla dāvanu karte kā pateicības dāvana ir piemērota gadījumos, kad vēlies tās saņēmējam dot pilnīgu dāvanas izvēli. Tas varētu būt situācijās, kad cilvēkam par darbu labprāt samaksātu naudu, bet viņš no tās ir atteicies. Tas varētu būt arī gadījumos, kad personu īpaši labi nepazīstat, tāpēc nezinat tās gaumi un vajadzības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!