Foto: Publicitātes foto

12. jūnijā "Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel" rīkos jau otro sarunu sēriju "BLU Talks", kurā uzstāsies pasaulē zināmais mentālists, bestselleru autors un Ietekmes institūta (The Influence Institute) dibinātājs Gilans Gorks (Gilan Gork).

Gorks ir profesionāls mentālists ar 20 gadu pieredzi. Savas karjeras laikā viņš ir sniedzis prezentācijas "Fortune" 500 uzņēmumiem 20 valstīs Eiropā, Āfrikā, Āzijā un Amerikā un uzrakstījis starptautisku bestselleru "Pārliecināšanas spēles" ("Persuasion Games"). Savā runā Rīgā Gorks stāstīs par paša radīto MRI3 jeb mentālisma straujās ietekmes modeli ("Mentalist Rapid Influence Model"), kas ļauj panākt ātru un efektīvu pakļaušanos tavai ietekmei, neliekot atteikties no personīgajām vērtībām.

Prezentācijā Gorks izskaidros attiecības starp heiristiku, uzvedību un vadību, demonstrēs kā cilvēka prāts paļaujas uz vienkāršu loģiku, kā arī sīkāk iepazīstinās ar savu jaunāko straujās ietekmes modeli un parādīs, kā visefektīvāk un, ievērojot ētikas normas, piemērot stipras vadības principu un heiristiku.

Modelī ietvertās zināšanas un stratēģijas būs noderīgas kā profesionālajā darbībā, tā arī ikdienas situācijās. "Mēs vēlamies dot ikvienam iespēju saņemt pirkumus, piekrišanu vai atbalstu, kas ļautu sasniegt augstākos panākumus," stāsta Gorks. Lai to panāktu, uzstāšanās laikā, izmantojot piemērizpēti, zinātniskus un psiholoģiskus eksperimentus, mentālists palīdzēs apgūt praksē pārbaudītas zināšanas par ietekmes un pārliecināšanas izmantošanu ikdienas situācijās, kas turpmāk ļaus vadīt, pārdot, virzīt preces un pakalpojumus tirgū un iedvesmot citus pilnīgi jaunā līmenī.

Apgūstot šo modeli, ikvienā jomā un amatā strādājošie nākotnē būs spējīgi pamanīt un izmantot "ietekmes iespējas" gan profesionālajā, gan privātajā dzīvē, sasniedzot personīgos līderības, pārdošanas, pārrunu un mārketinga mērķus. Tāpat Gorks atklās dažādas ķermeņa valodas stratēģijas, kas ļauj sarunas laikā novērtēt partnera neverbālo komunikāciju un "lasīt viņu kā atvērtu grāmatu", kā arī sniegs padomus, kā veicināt pašapziņu un paškontroli, lai spētu vadīt un novērst kritisku, destruktīvu sarunu rašanos.

Vairāk par Gilana Gorka uzstāšanos lasi šeit.

Biļetes – portālā bezrindas.lv.


Uzziņai:

Gilans Gorks ir ieguvis vadības trenera, publiskās uzstāšanās un koučinga sertifikātus ASV un sadarbojies ar vadības ekspertiem, psihologiem un uzvedības ekonomikas speciālistiem, lai atklātu veiksmīgas un ietekmīgas vadības galvenos faktorus. Līdz šim viņš ar saviem atklājumiem ir dalījies vairāk nekā 2000 uzstāšanās visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!