Foto: Miks Užāns
Katrs no mums vēlas justies un izskatīties labi, taču dažreiz ikdienas steigā padomāt par to, kā izskatīties moderni un ērti, diemžēl neatliek laika. Tādēļ stiliste Sintija Selicka-Užane ir apkopojusi pāris vienkāršus, bet iedarbīgus padomus, kā varam izskatīties aktuāli un stilīgi, savā tēlā iekļaujot viedpulksteni. Stiliste uzsver, ka veiksmīga tēla pamatā ir nemainīga klasisku apģērbu kombinācija ar sezonas aktualitātēm – apvienojot stilīgo ar praktisko.

Aktuālākās formas un aksesuāri šosezon

Šosezon gan sievietēm, gan vīriešiem aktuālas ir platas ģeometriskas formas, piemēram, platas un izteiksmīgas žaketes, uzšūtas vai izgrieztas ģeometriskas formas un dažādi nestandarta piegriezumi. Tas pats attiecas arī uz aksesuāriem. Sintija uzsver, ka sevišķi sievietēm lieliski piestāv masīvi zābaki, lielas rokassomiņas un izteiksmīgi aksesuāri, piemēram, saulesbrilles un rokaspulksteņi.

Arī tehnoloģiju izstrādātāji seko līdzi modes tendencēm, lai piedāvātu ierīces, kas ir ne tikai spējīgas to tehnisko kapacitāšu ziņā, bet arī vizuāli pievilcīgas. Piedāvājuma klāsts ir visnotaļ plašs, tāpēc Sintija dalās savos izvēles kritērijos pirms viedpulksteņa iegādes.
Foto: Miks Užans
Stils: Sintija Selicka-Užane

Kā izvēlēties praktisku, bet modernu viedpalīgu?

Praktiskas detaļas cilvēkiem noteikti paliek arvien būtiskākas, bet tas nenozīmē, ka, izvēloties ērtākus apģērbu komplektus un aksesuārus, nevar izskatīties arī moderni. Piemēram, tehnoloģiju izstrādāji visnotaļ ir pacēluši viedpulksteņu-aksesuāru dizaina latiņu un jaunās "Huawei" Watch GT 3 sērijas viedpulksteņi ir lielisks piemērs, kas to apliecina.

"Man kā ļoti aizņemtam cilvēkam ir svarīgi, lai viedpulksteņa akumulators kalpotu ilgāku laiku. Tāpat arī ierīces saskarnei (no angļu val. interface) ir jābūt saprotamai un labi pārredzamai, lai es to varētu viegli izmantot ikdienas gaitās. Protams, ļoti svarīgs ir arī dizains un ērtums. Šobrīd ļoti aktuāls ir "Huawei" Watch GT 3 viedpulkstenis ar zelta "Milanese" siksniņu, ko var pieskaņot teju jebkuram apģērbu komplektam un dzīves situācijai. Domāju, ka tas ir arī svarīgākais izvēles kritērijs lai ierīce būtu izmantojama ne tikai sporta aktivitāšu laikā, bet arī ikdienas gaitās," dalās Sintija.

Tāpat Sintija atklāj, ka, darbojoties kā stilistei, rokas bieži vien ir aizņemtas, tāpēc atbildēt uz telefona zvaniem ir sarežģīti. Šī iemesla dēļ viņa ir iecienījusi zvanu veikšanu un atbildēšanu ar viedpulksteni, kam pirmssvētku saspringtajā laikā lieliski noder "Huawei" Watch GT 3.

Ar ko labāk kombinēt viedpulksteni?

Bieži viedpulksteņi ir sportiska izskata, tāpēc varētu šķist, ka ikdienā to ir grūti kombinēt ar citām drēbēm un aksesuāriem. Stiliste iedrošina, ka uztraukumam nav pamata, un sportiskus pulksteņus var ļoti labi kombinēt gan ar klasiskiem, gan ar moderniem apģērbiem.

""Huawei" Watch GT 3 piedāvā gan sportiska, gan klasika stila siksniņas, kas lieliski saderēs ar jebkuru tēlu. Piemēram, kombinējot viedpulksteni ar sportisku siksniņu un klasisku apģērba komplektu, klāt var pievilkt sportiska stila apavus, kas veidos balansu kopējā tēlā. Tāpat jebkura stila valkājamās ierīces lieliski saderēs ar tagad aktuālajām masīvajām virsjakām, mēteļiem un kažokiem. Taču jaunais viedpulkstenis ar ādas vai metāla siksniņām lieliski iederēsies jebkurā dzīves situācijā," skaidro stiliste.

Modes tendences ātri mainās, taču Sintija atgādina, ka ar aksesuāriem var viegli atsvaidzināt jebkuru tēlu. Piemēram, ja pulkstenis ir ar zelta nokrāsu, tad var saskaņot ar rokas somu, kurai ir kāda lielāka zelta krāsas detaļa, tādējādi piešķirot viedpulkstenim svaigāku skatu.

Tehnoloģiju izstrādātāji, tāpat kā modes dizaineri, domā vairākas sezonas uz priekšu, lai nodrošinātu ierīču valkātājus ar ilgtspējīgiem un laikmetīgiem dizainiem, kas kalpos ilgstoši un būs aktuāli jebkurā sezonā, tāpēc vairs nav pamata bailēm, ka viedpulksteni varētu būt grūti sakombinēt ar ikdienas un svētku apģērbiem.

Lai parādītu, cik viegli ir integrēt viena stila viedpulksteni gan sportiskā, gan klasiskā tērpu komplektā, Sintija radīja divus apģērbu komplektus gan sievietēm, gan vīriešiem, parādot, kā gaumīgi un reizē moderni integrēt viedpulksteņus dažādās apģērbu kombinācijās. Gūsti iedvesmu šīs sezonas aktualitātēm kopā ar "Huawei"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!