Foto: Publicitātes foto

Svešvalodu mācīšanās ne tikai sagādā prieku un atvieglo komunikāciju ārzemēs atvaļinājuma laikā, bet, brīvi pārvaldot otru valodu, ir vieglāk spert pirmo soli veiksmīgas karjeras virzienā. Pašlaik darba devēji par vienu no būtiskākajām iemaņām uzskata otrās vai trešās svešvalodas zināšanas. Valodas ne tikai palīdz nodrošināt veiksmīgu sadarbību un komunikāciju ar ārvalstu klientiem un partneriem, bet arī veicina personīgo un profesionālo izaugsmi.

Prast un saprast vēl vienu valodu nozīmē iegūt daudz jaunu iespēju. Spēja komunicēt vairākās valodās ļauj labāk orientēties globālajā tirgū, apzināt un saprast starptautisko klientu, piegādātāju un partneru vēlmes un vajadzības. Iespēja komunicēt tieši, bez tulka vai tulkošanas biroja starpniecības, novērš iespējamos pārpratumus un ar informācijas apmaiņu saistītos konfliktus, kā arī ļauj būtiski ietaupīt. Tieši svešvalodas zināšanas darba devēji vērtē visaugstāk, tādēļ, ja esat jaunu karjeras iespēju meklējumos, pārliecinieties par to, ka jūsu zināšanas ir pietiekamas.

Speciālisti bieži vien saskaras ar problēmu atrast savai svešvalodu kompetences uzlabošanai pietiekami kvalitatīvus kursus vai seminārus, jo lielākā daļa tiešsaistes kursu tiek piedāvāta svešvalodā. Vēlme uzzināt vairāk un uzlabot savu profesionālo kvalifikāciju ir galvenais iemesls, kādēļ cilvēki izvēlas svešvalodu kursus. Protot svešvalodu, jūs varēsiet ne tikai efektīvāk komunicēt ar ārvalstu partneriem, bet arī, izmantojot dažādas tiešsaistes mācību platformas, iemācīties jebko – no zīmēšanas un programmēšanas pamatiem līdz pat datu analīzei. Svešvalodu zināšanas ļauj apgūt plašu iemaņu spektru pat neizejot no mājām.

Attālinātie valodu kursi daudziem ir jauna pieredze, taču kvalificētie "egoPERFECTUS" pasniedzēji ir izstrādājuši kvalitatīvu mācību programmu. Visu kursu norises laiku tā dalībniekiem ir neierobežota piekļuve audio un video ierakstiem, mobilajām lietotnēm un interaktīvajām mācību grāmatām, kurās pasniedzēji raksta atsauksmes par mācību sasniegumiem un uzdod individuāli piemeklētus mājasdarbus. Kad nekur nav jāsteidzas un vienīgais, kas jāizdara, ir jāieslēdz dators un aktīvi jāpiedalās nodarbībā, mācīties ir tīrā bauda.

Ir cilvēki, kuriem mācīties attālināti ir daudz ērtāk, savukārt tiem, kuri dod priekšroku saskarsmei klātienē, pietrūkst diskusiju ar pasniedzējiem un tieši sev veltītās uzmanības. Visiem, kuriem pietrūkst saskarsmes klātienē un nodarbību reālajā laikā, mums ir labas ziņas – sākot ar rudeni "egoPERFECTUS" Rīgā atsāk mācības klātienē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!