Foto: Publicitātes foto
"Lindo grupa" ir viena no lielākajām un modernākajām veļas mazgātavām un ķīmiskajām tīrītavām Baltijā, kas pēdējo divu gadu laikā investējusi vairāk kā 1,8 miljonus eiro iekārtu modernizācijā un nomas veļas attīstībā.

Pērn uzņēmums iegādājās jaunākās paaudzes tekstilizstrādājumu gludināšanas iekārtu ar pusautomātiskās padeves un automātiskās locīšanas iespējām, kā arī jaunu frotē izstrādājumu locīšanas iekārtu, kas tos automātiski saloka. Savukārt šogad "Lindo grupa" jau paguvusi iegādāties vēl vienu jaunākās paaudzes tekstilizstrādājumu gludināšanas iekārtu un žāvēšanas iekārtu, kas darbojas pilnībā automātiski. Visas iekārtas ir iegādātas no pasaulē vadošā ražotāja "Jensen", kuru rūpncīcas atrodas Vācijā, Dānijā, Zviedrijā, Ķīnā un ASV, kas ļaus palielināt uzņēmuma patreizējo jaudu par vismaz 20 procentiem.

Pašlaik "Lindo grupas" tehnoloģiskais aprīkojums ir līdzvērtīgs nozares uzņēmumu līderiem Eiropā un citviet pasaulē, un uzņēmuma pārstāvji ik gadu domā par tā papildināšanu un jaunāko tehnoloģiju izmantošanu. "Mūsu esošie un jaunie klienti no tā iegūs kvalitāti, precīzu pakalpojuma piegādi un konkurētspējīgu cenu. Šīs jaunās iekārtas palīdzēs pildīt uzņēmuma mērķi būt vadošajiem uz korporatīvo klientu apkalpošanu orientētiem veļas mazgāšanas un nomas pakalpojuma sniedzējiem Baltijā, piedāvājot vislabāko kvalitāti, izmantojot mūsdienīgas tehnoloģijas," stāsta "Lindo grupas" uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Mareks Ruzaiķis.

Lai vēl vairāk veicinātu uzņēmuma jaudu, šogad tiek plānots palielināt arī darbinieku skaitu vismaz par 10 procentiem, kas ļautu palielināt mazgāšanas apjomu un attīstīt nomas veļas pakalpojumu. Uzņēmums ļoti lepojas ne tikai ar saviem darbiniekiem, bet arī to, ka tajā ir simtprocentīgs Latvijas pamatkapitāls, apvienojoties trim uzņēmumiem, radot jaunu zīmolu "Lindo grupa". "Šobrīd "Lindo grupa" uzņēmumos ir vairāk nekā 200 darbinieki, no kuriem daudziem ir liela pieredze šajā nozarē. Daudzi mūsu darbinieki strādā uzņēmumā vairāk nekā 10 gadus, kas mūsdienās uzņēmuma stabilitātei un pakalpojuma kvalitātei ir ļoti svarīgs priekšnoteikums," skaidro Mareks Ruzaiķis.

Informāciju sagatavoja:
www.lindogrupa.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!