Foto: Publicitātes foto
Šodien, pēc gandrīz divu gadu pārtraukuma, tehnoloģiju uzņēmums "Huawei" Vīnē prezentēja jaunu viedtālruni – "Huawei nova 9". Jaunā ierīce pārsteidz ar visaptverošām kameras iespējām un jaudīgu akumulatora darbības laiku. Starp tehnoloģiju jaunumiem bija arī "Huawei Watch GT 3" viedpulksteņu sērija un "Huawei FreeBuds Lipstick" bezvadu austiņas ar īpaša dizaina ietvaru.

Iemūžināt katru mirkli – arī naktī

Ņemot vērā mūsdienu dzīves ritmu, "Huawei" radījis viedtālruni, uz kuru var paļauties jebkurā diennakts stundā. Jaunais viedtālrunis ir aprīkots ar "Ultra Vision" kameru sistēmu, kas ietver 50 MP RYYB "Ultra Vision" galveno kameru ar 1/1,56 collu sensoru un nodrošina augstu gaismas jutību, lai uzņemtu neticamas izšķirtspējas fotogrāfijas, 8 MP platleņķa kameru ("Ultra-wide-angle"), 2 MP dziļuma noteikšanas kameru, 4 cm makro kameru un 32 MP priekšējo kameru ar 1/2,8 collu lielu sensoru.

Iespaidīgajai kameru sistēmai papildus klāt nāk arī "Huawei Super Night Selfie" algoritms un nakts portreta režīms, kas samazina "digitālo troksni" fotogrāfijās un rekonstruē fonu, lai iegūtu nevainojamu kvalitāti nakts fotogrāfijām. Neatkarīgi no tā, vai nakts laikā tiek fotografētas ainavas vai portreti, attēli ir spilgti, bet nav pārgaismoti, un tajos ir redzamas detaļas, kas paslēptas tumšākajās attēla vietās. "Huawei nova 9" atbalsta arī "Full-Path" P3 krāsu pārvaldību, kas kontrolē krāsu attēlojumu, lai uzņemtais kadrs būtu pēc iespējas tuvāks realitātē redzamajam.

"Huawei nova 9" viedtālruņa kameras spējas ļaus arī tā lietotājam uzņemt neticamas kvalitātes video nakts laikā. Izmantojot "Extreme Night Shoot" un "Night Selfie Video" funkcijas, var filmēt tumsā gan ar priekšējo, gan ar aizmugurējo kameru 4K izšķirtspējā. Turklāt, pateicoties AIS video stabilizācijas tehnoloģijai, gan priekšējā, gan aizmugurējā kamera novērsīs trīcošus kadrus. "Huawei nova 9" aizmugurējā kamera atbalsta arī palēninātas kustības ("Slow-Motion") un laika intervāla ("Time-lapse") video uzņemšanu, nodrošinot jautras un radošas iespējas tiem, kas rada jaunu saturu.

Viedtālrunis, kas pielāgojas tavam stilam

Ierīces, kas ir kopā ar mums teju katru brīdi, ir kļuvušas par nozīmīgiem aksesuāriem, kas spēj paust mūsu stilu, gaumi un personību. "Huawei nova 9" ar īpaši plāno un vieglo dizainu divos krāsu variantos – zvaigžņoti zilā un melnā – ir stilīgs aksesuārs, kas spēs papildināt katra lietotāja individuālitāti. Jaunā viedtālruņa korpusa priekšējā un aizmugurējā puse ir nedaudz izliekta, ierīces biezumam sasniedzot vien 7,77 mm un aptuveni 175 g svaru, kas padara to plānāku un ērtāku tvērienam.

"Huawei nova 9" ir aprīkots ar 6,57 collu ekrānu, kas spēj atspoguļot 1,07 miljardus krāsu toņu, atbalsta līdz pat 120 Hz ekrāna atsvaidzināšanas ātrumu, 300 Hz pieskārienu veikšanas ātrumu ("Touch Sampling Rate") un P3 krāsu gammu, lai radītu vienmērīgāku un aizraujošāku vizuālo tēlu. Jaunais viedtālrunis nodrošina ātru, vienmērīgu un jaudīgu veiktspēju, kā arī lielisku lietošanas pieredzi gan ikdienas uzdevumu veikšanā, gan izklaides laikā, pateicoties "Snapdragon" 778G 4G mobilajai platformai, ko papildina "Huawei" uzlabotais dzesēšanas risinājums un mākslīgā intelekta tehnoloģija.

Jaunā "Huawei nova 9" akumulatora darbības laiks nebūs šķērslis ierīces iespēju baudīšanai visas dienas garumā – viedtālrunis ir aprīkots ar 4300 mAh ietilpīgu akumulatoru, kas pilnībā uzlādējas tikai 38 minūšu laikā.

Jaunas ierīces ar pārsteidzošu dizainu

"Huawei" ir paplašinājis savu "viedo asistentu" pulku ar diviem jauniem "Huawei Watch GT 3" modeļiem. Pulksteņi ir pieejami divos dažādos izmēros – 46 mm un 42 mm – un tajos apvienota nemainīga elegance un jaunākās tehnoloģijas. Abas ierīces ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem, nodrošinot unikālu, klasisku dizainu, ko var viegli pielāgot lietotāja individuālajam stilam. Abas "Huawei Watch GT 3" versijas piedāvā vairāk nekā 100 treniņu režīmus un uzlabotu atrašanās vietas noteikšanu, lai precīzi sekotu līdzi skrējieniem, kā arī jaunu piektās paaudzes sirdsdarbības mērītāju.

Jaunākās bezvadu austiņas "Huawei FreeBuds Lipstick", kas būs pieejamas ierobežotā daudzumā, ir īpašs flagmaņa austiņu modelis, kas apvieno izsmalcinātu dizainu un modernu, augstas izšķirtspējas skaņu. Jaunajai ierīcei ir unikāls lūpukrāsai līdzīgs korpuss, kas izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda ar žilbinošu spīdumu. Korpusa iekšpusē atrodas bezvadu austiņas koši sarkanā krāsā, kas garantē gaisam līdzīgu valkāšanas komfortu.

Ieskats uzņēmuma sasniegumos

"Saskaņā ar "Fortune 500" sarakstu 2021. gada augustā "Huawei" ierindojās 44. vietā, kas ir par piecām vietām augstāk nekā 2020. gadā. Mēs pastāvīgi cenšamies atrast un izstrādāt labākos risinājumus, ko integrēt mūsu produktos, lai apmierinātu augošās klientu vēlmes. Tāpat, domājot par mūsu ierīču lietotājiem, mēs atveram jaunus veikalus, kas ir ne tikai apliecinājums mūsu nepārtrauktajām investīcijām, bet arī ļauj lietotājiem tuvāk iepazīt Huawei zīmolu, tāpēc Vīnē nupat tika atvērts jauns flagmaņa veikals, kurā apvienotas uzņēmuma spēcīgākās iezīmes -, kā dizains un modernās tehnoloģijas," pasākuma laikā ar jaunāko informāciju par uzņēmuma sasniegumiem un nākotnes plāniem dalījās Huawei CBG prezidents Centrāleiropas, Ziemeļeiropas, Kanādas un Turcijas reģioniem Dereks Jū (Derek Yu).

Ierīču pieejamība

"Huawei nova 9" viedtālruni Latvijā varēs iegādāties iepriekš pārdošanā no 22. oktobra par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 499 eiro. "Huawei Watch GT 3" sērijas viedpulksteņi Latvijā būs pieejami novembra beigās, sākot no 269 eiro, bet "Huawei FreeBuds Lipstick" ierobežotā daudzumā 2022. gada pirmajā pusē.

Par "Huawei Consumer" BG:

Huawei produkti un pakalpojumi pieejami vairāk nekā 170 valstīs, un tos izmanto trešdaļa pasaules iedzīvotāju. ASV, Vācijā, Zviedrijā, Krievijā, Indijā un Ķīnā ir izveidoti 14 pētniecības un attīstības centri. "Huawei Consumer" BG ir viena no trim "Huawei" biznesa vienībām, kas aptver viedtālruņus, datorus un planšetdatorus, valkājamās ierīces un mākoņpakalpojumus. "Huawei" globālais tīkls ir veidots, balstoties uz gandrīz 30 gadu ilgu pieredzi telekomunikāciju nozarē, veicinot jaunākos tehnoloģiskos sasniegumus, kas paredzēti iedzīvotājiem visā pasaulē.

Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet: https://consumer.huawei.com/lv/

Lai saņemtu regulārus jaunumus par "Huawei Consumer" BG, sekojiet mums:

"Facebook": https://www.facebook.com/huaweimobile/

"Twitter": https://twitter.com/HuaweiMobile

"Instagram": https://www.instagram.com/huaweimobile/

"YouTube": https://www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

"LinkedIn": https://www.linkedin.com/company/10617746/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!