Foto: Publicitātes foto
Ēdienu piegādes mobilās lietotnes "Wolt", kas 4. jūnijā uzsāka darbu jau 6. pilsētā Baltijas valstīs – Klaipēdā, lietotāju skaits pārsniedzis 200 000. Uzņēmuma ieņēmumi pēdējā gada laikā palielinājušies sešas reizes.

Kā ziņo "Wolt" vadītāja Baltijas valstīs Līsa Ristala (Liis Ristal), tas šobrīd ir ātrāk augošais ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Baltijas valstīs. "Igaunijā, Latvijā un Lietuvā šodien ir vairāk nekā 200 000 "Wolt" lietotāju. Mēs nodrošinām darba vietas vairāk nekā 1200 kurjeriem un papildu pārdošanas iespējas vairāk kā 600 restorāniem. Mēs liekam lielu uzsvaru uz vārdu "šodien", jo mēs patiešām augam katru dienu," papildina Līsa Ristala, kura precizē, ka uzņēmums pēdējo 12 mēnešu laikā Baltijas valstīs ir audzis 6 reizes.

Atsaucoties uz Ristalas teikto, "Wolt" šobrīd Baltijas valstīs darbojas Tallinā, Tartu, Rīgā, Viļņā, Kauņā un Klaipēdā. "Mēs rīkojamies ātri un operatīvi, esam gatavi paplašināt uzņēmumu jebkurā vietā, kur ir pietiekami daudz lietotāju un lielisku restorānu," paskaidro Ristala, piebilstot, ka arī Klaipēdā "Wolt" uzsācis darbību, ņemot vērā augsto lietotāju pieprasījumu.

"Vēl pirms "Wolt" uzsāka savu darbību Klaipēdā, tur bija jau vairāk nekā tūkstotis reģistrētu "Wolt" lietotāju. Daudzi cilvēki ar mums sazinājās un aicināja uzsākt darbību tieši Klaipēdā, ierosinot pat konkrētus restorānus, ar kuriem sadarboties," stāsta Ristala.

"Wolt" ir ēdienu piegādes start-up uzņēmums no Somijas, kas ienāca Baltijas tirgū 2016. gada vasaras beigās. Tas ir viens no vadošajiem uzņēmumiem šajā reģionā. "Wolt" ievieš jaunus uzņēmējdarbības modeļus un jaunas tradīcijas. Šodien uzņēmums darbojas Somijā, Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Zviedrijā, Dānijā, Norvēģijā, Gruzijā un Ungārijā. Klaipēda ir jau 25. pilsēta, kurā "Wolt" uzsācis savu darbību.

Papildu informācijas:

https://wolt.com/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!