Foto: LETA
AS "Citadele banka" pakalpojums "Concierge serviss nerezidentu klientiem – integrēts ar VISA sistēmu" ir viens no žurijas izvēlētajiem finālistiem banku pakalpojumu konkursā "Zelta monēta 2013". Projekts pieteikts konkursa kategorijā "Finanšu pakalpojumu eksports".

Projekta apraksts

"Citadeles Concierge serviss" ir unikāls pakalpojums Latvijas banku sektorā. Kopš 2008. gada to piedāvājam kā ekskluzīvu pakalpojumu American Express The Platinum Card īpašniekiem un citiem privātbaņķieru nodaļas klientiem Latvijā, tas ir, rezidentiem. 2012.gadā, integrējoties VISA sistēmā, šo unikālo pakalpojumu sākām piedāvāt arī nerezidentu klientiem - VISA Platinum karšu īpašniekiem gan rietumu, gan austrumu valstīs.

"Citadele Concierge serviss" strādā kā klientu privātais sekretārs vai dienests, kas rūpējas par klientu laika taupīšanu. "Concierge serviss" 24 h diennaktī palīdz klientam noorganizēt un nodrošināt visu nepieciešamo jebkurā pasaules malā, sākot ar koncerta biļešu piegādi un beidzot ar ceļojumu plānošanu. Tas ir būtisks palīgs klienta ērtībai gan ikdienas dzīvē, gan biznesā.

Katru gadu - kopš "Citadeles Concierge serviss" sniedz pakalpojumus - Latvijā pasūtījumu skaits palielinās par 45% - 55%. Latvijas klienti īpaši novērtē "Citadeles Concierge servisa" augsto profesionalitāti un teicamo servisa kvalitāti. Apzinot šī pakalpojuma pieprasījumu arī no citu valstu klientiem, banka izvērtējusi, ka šis pakalpojums ir eksportspējīgs. Līdz ar to šis ir viens no Latvijas vietējās bankas pakalpojumiem, ko tā var eksportēt uz citām valstīm, tādējādi piesaistot ārzemju klientu finansējumu Latvijas ekonomikai.

Par konkursu

Konkursu "Zelta monēta 2013" šogad pirmo reizi rīko "Latvijas Komercbanku asociācija" (LKA) un tā mērķis ir gan apkopot, gan izcelt banku labāko praksi, popularizēt banku jaunākos un klientiem noderīgākos produktus un pakalpojumus, kā arī veicināt jaunu šādu produktu radīšanu, izmantojot visas mūsdienīgās tehnoloģijas un risinājumus.

No 1.februāra līdz 14.februārim portālos "Delfi" norit balsojums par 11 žūrijas izvēlētajiem finālistiem, kurā tiks noskaidrots "Klientu balvas" ieguvējs. Balso šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!