Foto: LETA
AS "DNB banka" pakalpojums "TRY programma jauniešiem" ir viens no žurijas izvēlētajiem finālistiem banku pakalpojumu konkursā "Zelta monēta 2013". Projekts pieteikts konkursa kategorijā "Ilgtspējas projekti".

Projekta apraksts

TRY - tā ir DNB bankas programma, kas ir veidota jauniešiem ar regulāriem ienākumiem, vecumā no 20 līdz 26 gadiem. TRY - tā ir jauniešiem iespēja pieteikties īpaši viņiem veidotiem pakalpojumiem, interesantiem, aizraujošiem risinājumiem, kas ir orientēti uz ilgtermiņa domāšanu.

Risinājumi tiek piedāvāti caur - TRY grāmatu, dažādiem izglītojošiem pasākumiem, internetā bāzētiem risinājumiem uzkrājumu veidošanai un karjeras pilnveidošanai.

TRY - tas ir noderīgu ideju kopums, kas palīdzēs tikt galā ar lietām, ar kurām jaunietim, iespējams, nekad agrāk nav bijusi vajadzība saskarties, lai veiksmīgi spertu nākamo loģisko soli dzīvē.

www.dnb.lv/try  - tā ir mūsdienīga vietne, kur vienuviet var uzzināt gan visu par to, kā banka var palīdzēt īstenot jauniešu sapņus un ieceres, gan arī iespēja dalīties ar saviem ieteikumiem un pieredzi, lai palīdzētu citiem! TRY ir dzīves uztvere, kas nebaidās no visa jaunā.

Projekta partneri: AFS Latvija, Uzvelckreklu.lvVairāk par pakalpojumu: www.dnb.lv/try

Par konkursu

Konkursu "Zelta monēta 2013" šogad pirmo reizi rīko "Latvijas Komercbanku asociācija" (LKA) un tā mērķis ir gan apkopot, gan izcelt banku labāko praksi, popularizēt banku jaunākos un klientiem noderīgākos produktus un pakalpojumus, kā arī veicināt jaunu šādu produktu radīšanu, izmantojot visas mūsdienīgās tehnoloģijas un risinājumus.

No 1.februāra līdz 14.februārim portālos "Delfi" norit balsojums par 11 žūrijas izvēlētajiem finālistiem, kurā tiks noskaidrots "Klientu balvas" ieguvējs. Balso šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!