Foto: DELFI
AS "Swedbank" pakalpojums "Swedbank uzņēmumu tīkls „Business Network" ir viens no žurijas izvēlētajiem finālistiem banku pakalpojumu konkursā "Zelta monēta 2013". Projekts pieteikts konkursa kategorijā "Pakalpojums juridiskām personām".

Projekta apraksts:

"Swedbank" uzņēmumu tīkls "Buisness Network" ir digitāla platforma, kurā var reģistrēties visi "Swedbank" klienti uzņēmumi. Šī platforma dod iespēju atrast jaunus biznesa partnerus, dibināt kontaktus, izteikt piedāvājumus un uzturēt uzņēmumu CRM sistēmu.

Latvijā šādas e-vides nav. Esot "Swedbank" "Business Network", klienti iegūst pārbaudītus, drošus biznesa kontaktus. Darbojoties šajā platformā ir iespēja uzlabot savu biznesa vidi, gan iegūt sadarbības partnerus, gan audzēt biznesa apjomus, izsakot piedāvājumus gan uzņēmumiem, gan privātpersonām.

Mēneša laikā kopš dibināšanas "Business Network" reģistrējušies gandrīz 2000 dalībnieki - Latvijā strādājošie uzņēmumi, kas savstarpēji nodibinājuši vairāk kā 8000 kontaktu un izteikuši vairāk nekā 600 piedāvājumu. Turklāt tagad uzņēmumu tīkla lietošanai pieejamas trīs valodas - latviešu, krievu un angļu.

Vairāk par pakalpojumu: www.businessnetwork.lv

Par konkursu

Konkursu "Zelta monēta 2013" šogad pirmo reizi rīko "Latvijas Komercbanku asociācija" (LKA) un tā mērķis ir gan apkopot, gan izcelt banku labāko praksi, popularizēt banku jaunākos un klientiem noderīgākos produktus un pakalpojumus, kā arī veicināt jaunu šādu produktu radīšanu, izmantojot visas mūsdienīgās tehnoloģijas un risinājumus.

No 1.februāra līdz 14.februārim portālos "Delfi" norit balsojums par 11 žūrijas izvēlētajiem finālistiem, kurā tiks noskaidrots "Klientu balvas" ieguvējs. Balso šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!