Foto: Publicitātes foto

Visbiežāk, lai atrastu savas jaunās mājas, auto vai darba piedāvājumu, nākas veltīt daudz laika, katru dienu apmeklējot un pārskatot dažādās sludinājumu vietnes. Bieži vien gadās situācija, ka brīdī, kad esi pamanījis sludinājumu, piezvanot saproti, ka kāds jau ir aizrunājis tavu interesējošo mājokli vai auto. Tas rada vilšanās sajūtu un noved pie vēl lielāka laika patēriņa, jo centies jau vairākas reizes dienā ik pa brīdi pārbaudīt, vai nav parādījies kas jauns. Lai palīdzētu jums ērtāk un vienkāršāk atrast savu jauno mājokli vai auto, ir izveidots "Adify.lv" – sludinājumu piegādes serviss. Ievadiet sev interesējošā mājokļa vai auto parametrus un turpmāk saņemiet paziņojumu par sludinājumu, tiklīdz tas parādās kādā no populārākajiem Latvijas sludinājumu portāliem

"Adify.lv" ir apvienoti visi populārākie sludinājumu portāli. Tostarp "ss.com", "City24", "Inch", u. c. Katram lietotājam, sākot meklēt sev vēlamo īpašumu vai auto, jāizveido trīs filtri ar sev aktuāliem kritērijiem, atrašanās vietas un atslēgas vārdiem sludinājumu tekstā. Pēc filtru izveides katru dienu klients savā e-pastā var saņemt līdz 10 sludinājumiem no katra filtra.

Portāls sastāv no trīs galvenajām sadaļām:

  • Filtru izveide
  • Sludinājumu vēsture
  • Statistika

Sludinājuma vēsturē apskati, cik ilgi sludinājums ir piedāvājumā un kā ir mainījusies piedāvājuma cena un kurā datumā. Šo funkciju daudzi lietotāji izmanto, lai noskaidrotu cik ilgi īpašums ir tirdzniecībā, kā arī lai kaulētos ar pārdevēju par īpašuma cenu.

Statistikas sadaļā uzzini piedāvājumu tirgus situāciju un salīdzini to ar citiem piedāvājumiem. Šo funkcionalitāti biežāk izmanto profesionāļi, kuri veic un apkopo datus tirgus analīzēm, lai saprastu, kāds ir aktuālais piedāvājums uz šo brīdi. Šai sadaļā ir iespējams atlasīt un noskaidrot, piemēram, kāda ir vidējā cena divu istabu dzīvoklim jaunajā projektā, Purvciemā. Datus ir iespējams redzēt ilgākā periodā, tāpēc ir vērtīgi tos apskatīt, pirms būtisku lēmumu pieņemšanas.

Pievienoto sludinājumu statistikā var apskatīt četras kategorijas – dzīvokļu, privātmāju, auto un darba sludinājumu skaitu. Datus iespējams attēlot, sākot no dienām līdz gadam. Tādā veidā var uzzināt, kurā mēnesī ir lielāks vai mazāks piedāvājums, tādejādi izmantojot šos datus, lai veiksmīgāk plānotu savus darījumus. Iespējams redzēt, cik sludinājumi ir ievietoti no konkrētā sludinājumu portāla, tādā veidā saprotot, kur ir plašākais piedāvājuma klāsts un kā tas ir mainījies.

Ieskaties "Adify.lv" un varbūt tieši šodien tu atradīsi savu jauno mājokli vai auto. Pirms mājokļa iegādes, piesakies konsultācijai pie mūsu mājokļu centra eksperta un uzzini savas iespējas. Lai veicas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!