Foto: Shutterstock
Ieviest istabā jaunas vēsmas ir pavisam viegli – tam nav vajadzīgs žūksnis naudas, nedz arī īpašu prasmju. Seko savai sirdsbalsij, noskaidro, kas šogad modē interjera dizainā, un ķeries pie darba! Lūk, pāris idejas, kā ieviest efektīgas pārvērtības interjerā ar budžetu, kas nepārsniedz 500€!

1. Nokrāso istabas sienas

Radikālas izmaiņas istabas dizainā iegūsi, nokrāsojot sienas. Šoruden būsi stila virsotnē, izvēloties aktuālo dabīgi rozā, maigi violeto vai sinepju krāsu. Ja vēlies ietaupīt vai neesi gatavs tik drosmīgam solim, piešķir istabai akcentu, nokrāsojot tikai vienu no sienām.

Aptuvenās izmaksas nepārsniegs: 150€

2. Jauna elpa vecajām mēbelēm

Lai ieviestu svaigu dvesmu savā istabā, vecās mēbeles nav obligāti jānomaina pret jaunām. Tā vietā piešķir jaunu dvesmu vecajām mēbelēm, piemēram:

  • Iegādājies jaunu pārklāju un dekoratīvos spilvenus dīvānam.
  • Noslīpē naktsskapīša krāsu, un tev būs teju jauna koka mēbele.
  • Pārkrāso grāmatu plauktu savā mīļākajā krāsā.

Aptuvenās izmaksas nepārsniegs: 125€

3. Mainām grīdas segumu

Ja neiebilsti pret nedaudz apjomīgākiem remontdarbiem, nomaini istabas grīdas segumu. Šobrīd būvmateriālu veikalos iespējams iegādāties dažāda veida grīdas segumus ar labām atlaidēm, taču īpašu efektu radīs netradicionālas krāsas paklājs.

Aptuvenās izmaksas nepārsniegs: 100€

4. Gaismas eksperimenti

Gada tumšajā laikā telpu apgaismojumam ir izšķirīga nozīme, un tas ir neticami, cik lielā mērā gaismas ķermeņi spēj izmainīt to, kā jūtamies telpā. Iesakām eksperimentēt ne tikai ar jaunas lustras vai stāvlampas iegādi, bet arī ar dažāda spilgtuma spuldzītēm.

Aptuvenās izmaksas nepārsniegs: 75€

5. Maziem nieciņiem ir liela nozīme

Dažreiz telpas atsvaidzināšanai pilnīgi pietiek ar pāris jauniem aksesuāriem. Tā vietā lai pirktu dārgus mākslas darbus, istabu līdz nepazīšanai var pārvērst:

  • Apjomīgi zaļie augi.
  • Tava mīļākā fotogrāfija pie sienas, izdrukāta lielā izmērā.
  • Vāze ar svaigi grieztu ziedu pušķi.

Aptuvenās izmaksas nepārsniegs: 50€

Ja arī tu šobrīd arvien vairāk laika pavadi mājās, strādājot vai mācoties attālināti, iepazīsties ar mūsu ieteikumiem produktīvam darbam / mācībām mājās.

Lai izdodas ieviest jaunas iedvesmas interjerā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!